zmostkowany N75
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
zmostkowany N75
cały czas borykałem sie z notlaufem, przeczytałem tutaj ze to moze być wina zaworu N75, zmostkowałem wężyki niebieski i czerwony i jak ręką odjął, teraz cięszę się super jazdą, wielkie dzięki użytkownikom foum
teraz mam takie pyanie, czy zmostkowanie tych wężyków ma jakiś negatywny wpływ na podzespoły silnika.....??? czy można tak jakiś czas jeździć czy trzeba wymienić ten zawór od razu???
z góry wielkie dzięki:)
teraz mam takie pyanie, czy zmostkowanie tych wężyków ma jakiś negatywny wpływ na podzespoły silnika.....??? czy można tak jakiś czas jeździć czy trzeba wymienić ten zawór od razu???
z góry wielkie dzięki:)
Panowie widze ze czujecie sie na tym forum jak jacyc znachorzy nie z tej ziemi czlowiek pisze pierwszy raz na tym forum i od razu takie odpowiedzi a jezeli chodzi o wyszukiwarke to tak uzywam jej od 33 dni regularnie ciołku
[ Dodano: 31 Sty 2008 22:07 ]
Panowie widze ze czujecie sie na tym forum jak jacyś znachorzy nie z tej ziemi czlowiek pisze pierwszy raz na tym forum i od razu takie odpowiedzi a jezeli chodzi o wyszukiwarke to tak uzywam jej od 33 dni regularnie ciołku
[ Dodano: 31 Sty 2008 22:07 ]
Panowie widze ze czujecie sie na tym forum jak jacyś znachorzy nie z tej ziemi czlowiek pisze pierwszy raz na tym forum i od razu takie odpowiedzi a jezeli chodzi o wyszukiwarke to tak uzywam jej od 33 dni regularnie ciołku
jacekk pisze:Panowie widze ze czujecie sie na tym forum jak jacyc znachorzy nie z tej ziemi
jakie odpowiedzi ?? dostałeś normalną odpowiedź...jacekk pisze:pisze pierwszy raz na tym forum i od razu takie odpowiedzi
z tym przegiąłeś ... długo na tym forum nie posiedzisz z takim podejściemjacekk pisze:a jezeli chodzi o wyszukiwarke to tak uzywam jej od 33 dni regularnie ciołku