Pompa wodna
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Pompa wodna
Witam
Mam przebieg 85 tys wymienilem ostatnio rozrzad ale zapomnieli mi wymienic pompy wodnej. I co teraz jechac ja wymieniac czy mozna sie jeszcze poczekac? Co sie stanie jak pompa wodna pada? i jakie sa tego konsekwensje? Dzieki za odpowiedz
Mam przebieg 85 tys wymienilem ostatnio rozrzad ale zapomnieli mi wymienic pompy wodnej. I co teraz jechac ja wymieniac czy mozna sie jeszcze poczekac? Co sie stanie jak pompa wodna pada? i jakie sa tego konsekwensje? Dzieki za odpowiedz
Golf IV TDI PD 02r 100KM
Najgorszy przypadek jak pompa sie zablokuje, ale to sie raczej nie zdarzy. NIe kazdy zamienia pompe za kazdym razem moja np. wytrzymala 280tys i dopiero wtedy zaczela troche cieknac wiec ja wymieniłem.
Przy nastepnej wymianie rozrzadu o tym pamietaj. Chyba, że ubywa Ci płynu chlodniczego to sa pierwsze objawy padania pompy...
Przy nastepnej wymianie rozrzadu o tym pamietaj. Chyba, że ubywa Ci płynu chlodniczego to sa pierwsze objawy padania pompy...
SPRZEDAM: Przełącznik zespolony kierunków i wycieraczek wersja z kompem golf IV
Pompa wody prawie nowa silnik AHF (ALH,ASV,AGR)
Pompa wody prawie nowa silnik AHF (ALH,ASV,AGR)
Re: Pompa wodna
makovw pisze:Witam
zatrze sie łozysko pompy , stanie pompa , przeskoczy pasek , spotkają sie zawory z tłokiem .
Re: Pompa wodna
a ty masz mk4?ilio pisze:
zatrze sie łozysko pompy , stanie pompa , przeskoczy pasek , spotkają sie zawory z tłokiem .
CB :) BEZ TEGO SIE NIE RUSZAM !!!!!!!!!