Gdzie regeneracja turbiny
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Gdzie regeneracja turbiny
Witam, jestem juz dość mocno zdesperowany (pijany też) tak wiec przepraszam jeśli pomyliłem działy lub jeśli to juz gdzieś jest napisane. potrzebuje zregenerować turbinę w miarę tanio jeśli by się dało, tylko nie wiem gdzie w toruniu znalazł by się ktoś kto by się podjął czegoś takiego. jak byscie byli tak mili i podali moze jakies adres badz numer tel. byłbym wielce wdzięczny.
Ostatnio zmieniony pn gru 31, 2007 10:10 przez mmarcin, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
ja tez szukam jakiejś dobrej firmy która regeneruje turbiny położenie nie ma znaczenia najważniejsze aby dobrze robili znalazłem firmę na necie mam pytanie czy ktoś słyszał coś może o niej http://www.autobanit.eu/o-nas.html
- Lukas-182
- Sprzedawca
- Kontakt:
Ja mam znajomości w firmie regenerującej turbiny, mogę załatwić za około 40% taniej.
Sam oddawałem tam swoją turbinę od 1.6TD Garret T3, normalnie pełna regeneracja kosztowała by mnie 600-700zł, zapłaciłem 350zł Jeżdżę już na niej ponad rok, jest podkręcona na 1.3Bara, co jakiś czas sprawdzam luzy wirniki i wszystko jak na razie OK, Jestem zadowolony z tej roboty.
Przysyłasz swoją, ja oddaje do regeneracji,robią i odsyłam za pobraniem.
A jaka to sprężarka?? Jakby co,to piszcie na PW.
Pozdrawiam...
Sam oddawałem tam swoją turbinę od 1.6TD Garret T3, normalnie pełna regeneracja kosztowała by mnie 600-700zł, zapłaciłem 350zł Jeżdżę już na niej ponad rok, jest podkręcona na 1.3Bara, co jakiś czas sprawdzam luzy wirniki i wszystko jak na razie OK, Jestem zadowolony z tej roboty.
Przysyłasz swoją, ja oddaje do regeneracji,robią i odsyłam za pobraniem.
A jaka to sprężarka?? Jakby co,to piszcie na PW.
Pozdrawiam...