Dziwna sprawa
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Dziwna sprawa
od jakiegos czasu widze ze jakk uruchomiemojeego golfera to przez chwilke żarzy sie lampka od ręcznego hamulca???? czemu dodam tylko ze plynu hamulcowego jest dosyć w zbiorniczku....
Re: Dziwna sprawa
U mnie zdarzyło się to 2 czy 3 razy, ale świeciła mi się kontrolka ręcznego pełnym światłem cały czas, po zgaszeniu auta i ponownym zapaleniu znikało ( nawet wyłączeni kluczyka podczas jazdy) zastanawiam się co to jest, mam uszkodzony ABS czy to moze mieć coś z tym wspólnego??Fpower pisze:od jakiegos czasu widze ze jakk uruchomiemojeego golfera to przez chwilke żarzy sie lampka od ręcznego hamulca???? czemu dodam tylko ze plynu hamulcowego jest dosyć w zbiorniczku....
to już czwarty golfik w rodzinie, a trzeci w dieslu ;) wiec coś w tym jest.....
- twardy
- Forum Master
- Kontakt:
Od ABS-u jest inna lampka po lewej stronie obok włacznika swiateł .szakma pisze:mam uszkodzony ABS
dolej troszeczke bo pewnie ciut go za małoFpower pisze:od jakiegos czasu widze ze jakk uruchomiemojeego golfera to przez chwilke żarzy sie lampka od ręcznego hamulca???? czemu dodam tylko ze plynu hamulcowego jest dosyć w zbiorniczku....
u mnie kapie z regulatora i nieraz musze troche dolać - DOT4
pozdr.
10mm+1,3bara=1VSTD :-)
- andrew19_86
- Forum Master
- Kontakt: