Witam.
Mam pytanie. Czy ktos z was wymieniał linka tzw. ssania ? Czy są z tym jakieś problemy ? Czy idzie kupic taka linkę w normalnym sklepie motoryzacyjnym czy tylko serwis ? Jaki orientacyjny koszt ? itd. Dziekuję
Linka ciegna rozuchu zimnego silnika
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Re: Linka ciegna rozuchu zimnego silnika
a nie lepiej na szrocie poszukac zawsze taniej i roznicy w dzialaniu nie bedzie. Z wymiana zadnych problemow nie powinienes miec .ralliart pisze:Witam.
Mam pytanie. Czy ktos z was wymieniał linka tzw. ssania ? Czy są z tym jakieś problemy ? Czy idzie kupic taka linkę w normalnym sklepie motoryzacyjnym czy tylko serwis ? Jaki orientacyjny koszt ? itd. Dziekuję

jaszczur, Fajnie dzięki Juz wiem że tylko serwis kwota 76 zł i dwa tygodnie oczekiwania myster, Bede musiał podjechać Ale wcześniej chciałem wysłuchac waszych wypowiedzi co i jak z tą linka A jak możecie opisać wymiane takiej linki? Dużo trzeba rozbierać?
Ostatnio zmieniony pn paź 29, 2007 20:00 przez ralliart, łącznie zmieniany 1 raz.
ja to wymienialem w pasacie, tam jest podobnie jak w golfie i musialem rozebrac te plastiki co jest ta dzwignia umocowana i wtedy bedziesz mial dojscie zeby sie przebic do komory silnika.Duzo rozbierania nie ma, mi to zajelo pol godzinki na spokojnie. pozdrawiamralliart pisze:jaszczur, Fajnie dzięki Juz wiem że tylko serwis kwota 76 zł i dwa tygodnie oczekiwania myster, Bede musiał podjechać Ale wcześniej chciałem wysłuchac waszych wypowiedzi co i jak z tą linka A jak możecie opisać wymiane takiej linki? Dużo trzeba rozbierać?
Ostatnio zmieniony pn paź 29, 2007 22:37 przez myster, łącznie zmieniany 1 raz.