Turbo padlo, co dalej robic?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Turbo padlo, co dalej robic?
Witam
Kupiłem niedawno VW Golf III 92 rok GT TD
Okazało sie że turbo umarło i żyga olejem łopatki lataja jak szalone nie da rady jeździć.
Na obecna chwile szukam zamiennika jak by ktoś posiadał lub znał kontakt gdzie dostane takie części to prosze o kontakt nr GG2087490
Na obecna chwile moge stac sie posiadaczem Turbo ze zmienna geometria łopatek tylko sie zastanawiam czy uda mi sie to spasowac,zestroić i czy moge zamontowac Turbo od TDI.
Moja Turbinka ma oznaczenie K14 jeśli ktoś wstawił inną do takiego silnika to prosze o porady i opisy.
Z góry dziekuje i czekam na pomoc.
Pozdrawiam
Kupiłem niedawno VW Golf III 92 rok GT TD
Okazało sie że turbo umarło i żyga olejem łopatki lataja jak szalone nie da rady jeździć.
Na obecna chwile szukam zamiennika jak by ktoś posiadał lub znał kontakt gdzie dostane takie części to prosze o kontakt nr GG2087490
Na obecna chwile moge stac sie posiadaczem Turbo ze zmienna geometria łopatek tylko sie zastanawiam czy uda mi sie to spasowac,zestroić i czy moge zamontowac Turbo od TDI.
Moja Turbinka ma oznaczenie K14 jeśli ktoś wstawił inną do takiego silnika to prosze o porady i opisy.
Z góry dziekuje i czekam na pomoc.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony sob wrz 15, 2007 10:36 przez hunter23, łącznie zmieniany 1 raz.
- souler
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
podejdzie t2,t3,k24, a vnt to juz zupelnie inna bajka...
skontaktuj sie z zaprzalem
skontaktuj sie z zaprzalem
Ostatnio zmieniony sob wrz 15, 2007 09:23 przez souler, łącznie zmieniany 1 raz.
Był Dzik Power Diesel, jest Astra Turbo
- zaprzal
- VW Baron
- Kontakt:
jakbys zapodal to turbo z kierownicami to by bylo niezle... mniejszy lag itp.... ale montaz bedzie problematyczny bo wlasciwie wszystko musisz przerobic, a swap na k24, t3 jest wlasciwie plug&play tak jak ci napisalem na pw
[b]nie odpowiadam na PW![/b] prosze o kontakt przez [url]turbodiesel.pl[/url]