Jaki kolektor dolotowy??
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Lokalizacja: był Śląsk - Katowice, Mysłowice jest Poznań okolice
- Kontakt:
Jaki kolektor dolotowy??
Z jakiego silnika założyć kolektor dolotowy do 1Z? Da on jakieś efekty??
Ostatnio zmieniony ndz sie 26, 2007 21:26 przez kupszczelisty, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
kiedys widziałem u kogos zajebista tabele z oznaczeniami silnikow i moca ale nie moge znalezc. To była tabela z seriami silnikow pasujacych do siebie. było to dobre bo mam Z1 90 ps i mogles sobie zobaczyc do jakiej seri pasuja czesci. nie wiemczy cos skumales co napisalem.
Chciałbym inteligentnie zarobić i mądrze wydać.
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
a kto ma taki na sprzedaż?? Ile taki kosztuje?? mówicie o wejściu na podciśnienie a widze że ma inaczej zakończone wejście na rure z IC, w 1Z zakładam gume i obejme i już a w AWX nie widze na to miejsca, tego kołnieża. Pozdrawiam i czekam na odp
Ostatnio zmieniony czw sie 30, 2007 12:13 przez kupszczelisty, łącznie zmieniany 1 raz.
- Fido_dido
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
musisz dorobic flansze z grubej blachy o takim otworze i wejsciu na sroby jak jest w kolektorze nalepiej isc do zakładu gdzie maja tokarke tac kolektor na wzor i niech wytocza
i potem dospawac rurke do tego i tam mozesz zrobic wejscie na podcisnienie
i potem dospawac rurke do tego i tam mozesz zrobic wejscie na podcisnienie
Ostatnio zmieniony czw sie 30, 2007 16:21 przez Fido_dido, łącznie zmieniany 1 raz.
Bling Bling........ rrados TDI Gangster's :D!! Siee Wiee !! Sieeeeeemanko team :D VR6 ynynynyn;]
łożesz w mordę ale żeś zastrugał. fajnie to wygląda hmm... smakowo... widzę ze świeżutki filierek na odmę hmm... tez tak miałem i biło w kabinie mam teraz przeciągnięty pod samochód. Ale rurka hmm... smakowo...
Ostatnio zmieniony czw sie 30, 2007 16:31 przez OHMTech, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałbym inteligentnie zarobić i mądrze wydać.