silnik TDI i głowica z TD
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
silnik TDI i głowica z TD
Czy jest możliwość takiego połączenia , dół silnika z 1Z , a góra ( głowica i pompa) z AAZ
Ktoś coś takiego już zrobił ? i jak sie to sprawuje jeśli jest możliwe ?
Ktoś coś takiego już zrobił ? i jak sie to sprawuje jeśli jest możliwe ?
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
leo..., wiem że jest inny kształt tłoka ale ciekawi mnie to czy wpływa w jakis sposób na spalanie jesli jest komora wstepna
SouleR, czyli jest inna średnica wiec niema co kombinować tylko znowu bede musiał wyciągnąć silnik i zawieść do osiowania z nową podporą bo jakis czas temu pękła ale nie miałem czasu i poskładałem wszystko z inna podporą bez osiowania ale to rozwiazanie tylko na chwile bo autko pilnie potrzebne i tak kombinuje co dalej zrobic bo wał jest do wymiany bo podejrzenie że jest krzywy lub źle wyważony .
SouleR, czyli jest inna średnica wiec niema co kombinować tylko znowu bede musiał wyciągnąć silnik i zawieść do osiowania z nową podporą bo jakis czas temu pękła ale nie miałem czasu i poskładałem wszystko z inna podporą bez osiowania ale to rozwiazanie tylko na chwile bo autko pilnie potrzebne i tak kombinuje co dalej zrobic bo wał jest do wymiany bo podejrzenie że jest krzywy lub źle wyważony .