Pompowtryskiwacze od 130-stki
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Pompowtryskiwacze od 130-stki
Jak w temacie czy ktoś wkładał pompki do AJM od 130-stki.Proszę o opinie ,a może ktoś ma dostęp do pompek w dobrej cenie najlepiej z wymianą
Jak by co VAG. VCDS
skontaktuj sie z Godskim na forum Masters'a, powinien CI cos zaoferowacandrov pisze:a może ktoś ma dostęp do pompek w dobrej cenie najlepiej z wymianą
http://forum.tdi-tuning.pl/profile.php? ... ile&u=1951
Pompowtryskiwacze
Dzięki Cowboy napisałem maila do Godskiego ,może ktoś się wypowie wielu to robiło w PD,poczekamy
Jak by co VAG. VCDS
jeżeli interesuje Cie 145-150KM to zrób sobie nowy programandrov pisze:niektórzy mówią że trza robić zmiany programu . Czekam na opinię
jeśli wsadzisz wydajniejsze wtryski to wydasz kase a i tak warto byłoby to ogarnąć w sofcie..
moja rada zrób chiptuning - na Twoich pompkach masz jeszzce duuuzy zapas
cowboy.Z Twoich wypowiedzi widzę że jesteś w tym temacie obeznany.Może polecisz kogoś od Chiptuningu w dobrej cenie Mój email andlupino@o2.plcowboy pisze:jeżeli interesuje Cie 145-150KM to zrób sobie nowy programandrov pisze:niektórzy mówią że trza robić zmiany programu . Czekam na opinię
jeśli wsadzisz wydajniejsze wtryski to wydasz kase a i tak warto byłoby to ogarnąć w sofcie..
moja rada zrób chiptuning - na Twoich pompkach masz jeszzce duuuzy zapas
Jak by co VAG. VCDS
w dobrej cenie masz uysego z forum - wycieczka do Łodziandrov pisze:Może polecisz kogoś od Chiptuningu w dobrej cenie
http://www.g-lab.pl/index.html
hamownia MAHA lub Inercja Vtechu do wyboru, cena około 1000 PLN jak powiesz że Cie przysłał cowboy
myłse że 145KM na AJM to swiat a ludzie
hamownia MAHA lub Inercja Vtechu do wyboru, cena około 1000 PLN jak powiesz że Cie przysłał cowboy
Też uważam że 145 km wystarczy.Nie zapomnę powołać się na Ciebie.
[ Dodano: 12 Cze 2007 20:02 ]
Też uważam że 145 km wystarczy.Nie zapomnę powołać się na Ciebie.
[ Dodano: 12 Cze 2007 20:02 ]
Sławek pojedziemy do uysego ,jak dozbieram kaskiDaj znać co postanowiłeś...
Ostatnio zmieniony wt cze 12, 2007 20:00 przez androv, łącznie zmieniany 2 razy.
Jak by co VAG. VCDS