Darmowy VAG-COM
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Darmowy VAG-COM
VWitam,
wielu z nas posiada kabel do diagnostyki naszych ukochanych diesli. Ale często oprogramowanie jest poza naszym zasięgiem (CENA!!!) albo używamy jakichś protez typu shareware. Przeglądając ostatnio www znalazłem taki oto program:
WBH-Diag a znajduje się on na stronie www.blafusel.de.
Jest to oprogramowanie typu freeware o możliwościach samego vag-com'a (a już na pewno jego wersji 3.11 i 4.09). Wadę posiada takową, że jest po niemiecku, za to jednak szybko się rozwija i myślę, że w niedługim czasie doczekamy się wersji innych niż niemiecka.
Pozdrawiam i miłego używania...
wielu z nas posiada kabel do diagnostyki naszych ukochanych diesli. Ale często oprogramowanie jest poza naszym zasięgiem (CENA!!!) albo używamy jakichś protez typu shareware. Przeglądając ostatnio www znalazłem taki oto program:
WBH-Diag a znajduje się on na stronie www.blafusel.de.
Jest to oprogramowanie typu freeware o możliwościach samego vag-com'a (a już na pewno jego wersji 3.11 i 4.09). Wadę posiada takową, że jest po niemiecku, za to jednak szybko się rozwija i myślę, że w niedługim czasie doczekamy się wersji innych niż niemiecka.
Pozdrawiam i miłego używania...
Masz ALH? czytaj: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=91763
Re: Darmowy VAG-COM
podobnie jak używane przez większość z nas Windowsysuavomer pisze:Jest to oprogramowanie typu freeware

remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN
Ten program jest w 100% FREEWARERobertP pisze:podobnie jak używane przez większość z nas Windowsysuavomer pisze:Jest to oprogramowanie typu freeware![]()
![]()
![]()

wiem wiemPitrekT pisze:Ten program jest w 100% FREEWARERobertP pisze:podobnie jak używane przez większość z nas Windowsysuavomer pisze:Jest to oprogramowanie typu freeware![]()
![]()
![]()
żart był tylko w przenośni

[ Dodano: Nie Maj 20, 2007 22:42 ]
dodam że jest to opisane wpliku readme.txtPitrekT pisze:Aby mieć jezyk angielski wystarczy zminienić w pliku wbh-diag.ini wpis z "Sprache=de" na "Sprache=en"

remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN