Kontrolka rezerwy, pojemność zbiornika
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Kontrolka rezerwy, pojemność zbiornika
Witam,
Panowie, w Golfiku z 1999 roku zbiornik ma 65 l? Drugie pytanko: przy ilu litrach zapala sie kontrolka rezerwy?
Pozdrawiam,
Quxen
Panowie, w Golfiku z 1999 roku zbiornik ma 65 l? Drugie pytanko: przy ilu litrach zapala sie kontrolka rezerwy?
Pozdrawiam,
Quxen
-
- Mały gagatek
Autor nie nadwozia ma "standardowego" Golfa:)RALFI pisze:Może w kombi jest większy zbirnik, chyba w MK3 tak było, ale w MK4 ja mam 55l, a jak jest w kombi???? Autor tematu jaki ma rodzaj nadwozia??
Panowie, sprawa jest naprawde ciekawa: kiedys wyjezdzile ropke do zera, pompa sie zapowietrzyla. Po tym fakcie do zbiornika weszlo mi 68 l ! Niesamowity jest Golf, co raz czesciej mnie zaskakuje:)
Pozdrawiam,
Quxen
[ Dodano: 17 Maj 2007 10:47 ]
Sory za ostatni post. Chcialem napisac, ze autor tematu jezdzi Golfem ze "standardowym" nadwoziem.RALFI pisze:Może w kombi jest większy zbirnik, chyba w MK3 tak było, ale w MK4 ja mam 55l, a jak jest w kombi???? Autor tematu jaki ma rodzaj nadwozia??
Pozdrawiam,
Quxen
-
- Mały gagatek
można nalać więcej. jak pod góre, w odpowietrznik i wszystkie dziury to 60 wejdzie
viewtopic.php?f=86&t=432970 końca nie ma nigdy...
hehe dobrze wiedzieć że mam większy zbiornik,nie bedę juz sie musiał dziwić czemu mi przy tankowaniu wchodzi 56l a nieraz i 58l na 55litrowy bak i czemu rezerwa swieci na pustym baku a się okazuje że tam jeszcze paliwka na ponad 100km,dzięki rafał4343rafal4343 pisze:Są wersje Golfow ktore maja zbiornik 62l (np 4motion). Zobacz w instr.
[url=http://images20.fotosik.pl/357/d051d23fca30b1eem.jpg]Obrazek[/URL]