Golfik 3 1.9 tdi 110KM 1997r.
Z tego co sie dzisiaj dowiedzialem mam uszkodzona turbine(cala w oleju). ale to nie istotne, pytanie moje jest takie czy kupic to samo? czy mozna dac jakies inne np delikatnie mocniejsze? jezeli takto poprosze o jakies linki. z gory bardzo dziekuje, pozdrawiam.
Inne turbo?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: Inne turbo?
SaNoN pisze:Golfik 3 1.9 tdi 110KM 1997r.
Z tego co sie dzisiaj dowiedzialem mam uszkodzona turbine(cala w oleju). ale to nie istotne, pytanie moje jest takie czy kupic to samo? czy mozna dac jakies inne np delikatnie mocniejsze? jezeli takto poprosze o jakies linki. z gory bardzo dziekuje, pozdrawiam.
kup od passata 130KM - kod silnika AWX..ma lepsza wydajność
www.vagtune.pl tel. 502730289
a jednakZ tego co sie dzisiaj dowiedzialem mam uszkodzona turbine(cala w oleju). ale to nie istotne, pytanie moje jest takie czy kupic to samo?

masz oryginalnie Garret VNT15
możesz kupić Garet GT1749VA - z silnika 130 PD wzdłużenego (Audi, passat) o oznaczeniu AWX
nie musisz zmieniać softu, potrzebna będzie Ci tylko przejściówka przy wylocie z turbinki
jeśli na szybko potrzebujesz moge Ci sprzedać swoją turbinke...
masz foto porównawcze :

na fotce jest własnie moja turbinka VNT15 i nowa z silnika 130KM - GT1749VASaNoN pisze:co do turbinki to poprosil bym na priv numer telefonu do ciebie
co do kupna turbinki to na allegro wygląda to tak:
http://www.allegro.pl/item193165446_tur ... 110km.html
a dla forumowiczów link jest w moim podpisie...
masz ceny fotki, decyduj...