Jaka skrzynia - czy pasuje od Passata B3?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Przewodnik
- Ma gadane
- Kontakt:
Jaka skrzynia - czy pasuje od Passata B3?
Witam chciałbym prosic o rade. mianowicie planuje wymiane skrzyni biegów gdzyz mam od benzyniaka (kiedys na niej było wybite CHB). Wiem ze ma być oznacenie CHD, i ze to jest dedykowana skrzynia do TD. Chciałem zapytac czy nie podeeszła by od paska B3, albo od jakiegoś golfa TDi, czy beda wtedy jakies róznice nie wiem ze np. bedzie zmulony albo coś??Chce poznać wasze zdanie jaką wy byście załozyli skrzynie??:) z góry dziękuje za odpowiedzi? 

Ostatnio zmieniony śr kwie 18, 2007 20:12 przez Przewodnik, łącznie zmieniany 1 raz.
NIE SZATA ZDOBI CZŁOWIEKA LECZ LOGO NA MASCE VW I WSZYSTKO JASNE !!!!
Sprzedam przednie wzmocnienie golf 4 bez klimy,
Re: JAKA skrzynia :)
bedzie pasować od paska i nawet od mk2Przewodnik pisze:Wiem ze ma być oznacenie CHD, i ze to jest dedykowana skrzynia do TD. Chciałem zapytac czy nie podeeszła by od paska B3, albo od jakiegoś golfa TDi
szukaj takich AFF i CAT
różnic nie odczyjesz, jedynie może finasową bo skrzynie trzeba kupićPrzewodnik pisze:czy beda wtedy jakies róznice nie wiem ze np. bedzie zmulony albo coś??Chce poznać wasze zdanie jaką wy byście załozyli skrzynie??:)

i może któraś półośka nie będzie pasować, to chyba wszystko

remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN
- Przewodnik
- Ma gadane
- Kontakt:
dzieki za pomoc:) a jeszcze jedo wie ktos moze jakie sa obroty przy prędkości 100km/h na 5 biegu w tych skrzyniach AFF i CAT bo ja mam 3000 obr/min chodzi mi o to zeby było mniej pozdro.
NIE SZATA ZDOBI CZŁOWIEKA LECZ LOGO NA MASCE VW I WSZYSTKO JASNE !!!!