Przewody ciśnieniowe do N75
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Przewody ciśnieniowe do N75
Mam do Was pytanie czy przewody ciśnieniowe idące od zaworu N75 do turbiny (a w szczególności chodzi mi o kolor niebieski) powinien się składać z jednego kałwaka przewodu czy dwóch?
U mnie niebieski składa się z 2 przewodów połączonych po środku jakąś metalową tulejką. Czy to przypadkiem nie jest w moim przypadku "wąskie gardło" sterowania turbiną? Moje auto przyspiesza do maxymalnej prędkości (a przynajmniej do 170km/h, bo tyle udało mi się sprawdzić) ale nie robi tego płynnie i tak jakby co 1-2 sekundy (rytmicznie) przyspiesza słabiej.
o tak:
XxXxXxXxXxX itd.
dzieje się to dopiero od 3 biegu i obr ok. 2500rpm.
U mnie niebieski składa się z 2 przewodów połączonych po środku jakąś metalową tulejką. Czy to przypadkiem nie jest w moim przypadku "wąskie gardło" sterowania turbiną? Moje auto przyspiesza do maxymalnej prędkości (a przynajmniej do 170km/h, bo tyle udało mi się sprawdzić) ale nie robi tego płynnie i tak jakby co 1-2 sekundy (rytmicznie) przyspiesza słabiej.
o tak:
XxXxXxXxXxX itd.
dzieje się to dopiero od 3 biegu i obr ok. 2500rpm.
- Adamm
- V.I.P.
- Auto: Octavia II BLS++ / Passat B4 1Z+
- Kontakt:
niebieski ma ok 60 - 70 cm czerwony ciut mniej, nie musisza byc w kolorze byle by wiedziec co i gdzie sie podlacza
moga byc w oplocie lub bez wazne by srednica wew byla ok
moga byc w oplocie lub bez wazne by srednica wew byla ok
Moje auto w budowie --> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=245535
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG