Dzięki wielkie za oliwkę

Olej dotarł w ekspresowym tempie dziękuję i pozdrawiam

Moderatorzy: QQxQ, Adek99, Borys
pestekk pisze:Hej Marcin, potrzeba mi 2 lozysk tylnich i paska rozrzadu z rolkami. Jesli mozesz to polec mi jakies dobre w rozsadnej cenie. Golf 3 2.0 silnik ADY '95r. Pozdrawiam
bialko1991 pisze:witam, czy posiadasz kółka pasowe do pompy wspomagania d golfa 1.9 td rok 93. ?
vpil pisze:Witam.
Widzę że tu spory ruch czyli towar powinien być OK, w takim razie to i ja mam do kolegi elemenateur zamówienie:
- Olej motul Specyfic 5w40 - ten do pompowtrysków,
- filtr oleju bosch lub man - który lepszy
- filtr powietrza - jw
- filtr kabinowy bez węgla aktywnego
Nie wiem jak wygląda procedura finalizacji zamówienia tak więc proszę o info.
Pozdrawiam.
tomciogar pisze:cześć
potrzebuję linkę hamulca ręcznego(2 sztuki chyba są takie same) do MK IV VARIANT 2000rok 1.9 TDI 115kucy. jaka cena oraz ile za przesyłkę. jak masz różne rodzaje to podaj ceny min i max
pozdrawiam
Witam!!
golfIV TDI 90 rok 1999.ALH
Potrzebny 5L oleju motul 6100 synergie+
filtr powietrza
filtr kabinowy
wklad filtra oleju
Pozdrawiam i proszę o zainteresowanie !!!
ps.sory ,gdybyś miał uszczelna\iacz na wał od strony rozrządu {Erling}
kazek103 pisze:Witam Panie Marcinie
Potrzebuję olej Motul 505,01 i filtry oleju , powietrza i kabinowy węglowy,proszę o podanie ceny wraz z wysyłką oraz sposobu zamawiania Pozdrawiam
ATD 537495 74 KW 2003r vw bora
chodzi mi o te wąskie kółko na pasek klinowyelemenateur pisze:bialko1991 pisze:witam, czy posiadasz kółka pasowe do pompy wspomagania d golfa 1.9 td rok 93. ?
sprzęgiełko alternatora - 185zł Ruville , 187zł INA
voodi22 pisze:witam jak tam olej który zamówiłem
bialko1991 pisze: chodzi mi o te wąskie kółko na pasek klinowy
i przy okazji , tuleja ta większa wahacza i końcówki stabilizatora do mk3 ABF, jakie polecasz w dobrej cenie i żeby zaraz się nie rozsypały ?
AHU - 6100 Synergie 10W40 - 98złWłochaty pisze:golf 3
olej do td vp pół-synetyk ahu
filtr oleju
filtr powietrza
olej do tdi pd
i filtr oleju do tego
łożysko przednie do golfa 3
pozdrawiam
wejde na kanał w wolnej chwili i sprawdzesprawdze to jutro po katalogu zawiasu,
masz numer tego kółka na pasek klinowy ?
Witam, chciałbym zapytać jaki motul byłby stosowny do mojego mk3 1.8 na pełnym wtrysku bez bomby lpg. przebieg 200 000. Niestety nie wiem na 100% jaki typ silnika. Jaka była by cena? nie wiem ile mi tego oleju tam wejdzie czy 4 czy 5litrów.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości