.NAKLEJKI/vwgolf.pl/NOWOŚĆ --- Smycze vwgolf.pl !!!!!
Moderatorzy: QQxQ, Adek99, Borys
Przemo, dzięki za naklejeczki. Dziś doszły a jak zrobi się cieplej i sucho wyjądują na autku. Mam tylko pytanie do reszty zadowolnych klientów Przema. Jak sprawują się naklejki naklejone na blachę przy myciu auta? Często (2,3 x tydzień) myję na myjni ciśnieniowej swojego Sweterka i się zastanawiam jak to wytrzyma naklejka. Chyba że lepiej nakleić od środka na szybę.
Naklejka przyszła w bardzo szybkim czasie, wielkie dzięki za szybką transakcję i upominek
Były mk3 variant - viewtopic.php?f=88&t=216289" onclick="window.open(this.href);return false;
Były mk3 GTI - viewtopic.php?f=88&t=368287" onclick="window.open(this.href);return false;
Obecny Sharan VR6 - viewtopic.php?f=169&t=454244" onclick="window.open(this.href);return false;
Były mk3 GTI - viewtopic.php?f=88&t=368287" onclick="window.open(this.href);return false;
Obecny Sharan VR6 - viewtopic.php?f=169&t=454244" onclick="window.open(this.href);return false;
- przemo78
- Sprzedawca
- Kontakt:
Hejsiwy2934 pisze:Siemka chciałem się dowiedzieć czy jesteś w stanie wykonać naklejkę special na golfa mk2 na tylny lewy słupek. Chciałbym aby jak najwierniej odwzorowywała oryginał.
Poszło PW
Zapraszam do serwisu
www.odjazdowenaklejki.pl
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Link do Facebooka - ZAPRASZAM
https://www.facebook.com/odjazdowenaklejki
www.odjazdowenaklejki.pl
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Link do Facebooka - ZAPRASZAM
https://www.facebook.com/odjazdowenaklejki
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Jak tylko bede w stanie sprawdzic wymiary to napewno prześleprzemo78 pisze:Hejsiwy2934 pisze:Siemka chciałem się dowiedzieć czy jesteś w stanie wykonać naklejkę special na golfa mk2 na tylny lewy słupek. Chciałbym aby jak najwierniej odwzorowywała oryginał.
Poszło PW
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony czw lut 19, 2009 15:12 przez siwy2934, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam chciałbym zamówić 2 naklejki pierwsza :
logo vwgolf.pl plus Grupa Mazowiecka
A druga to napisa www.vwgolf.pl wewnętrzną
logo vwgolf.pl plus Grupa Mazowiecka
A druga to napisa www.vwgolf.pl wewnętrzną
Ostatnio zmieniony pt lut 20, 2009 21:14 przez Bemo26, łącznie zmieniany 2 razy.
Nie mówię szeptem gdy mówię skąd jestem (L)
- szuwar GT TDI
- Mister Logistics
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Chcę kupic naklejkę z logo forum Mk1 w kolorze srebnym, zewnętrzną (taka małą). Proszę o podanie więcej szczegółów. Nie zauważyłem jej na stronce. Prosze o więcej info
Z góry serdecznie dziękuję
Z góry serdecznie dziękuję
Ostatnio zmieniony ndz lut 22, 2009 12:13 przez GrzegorzW-wo, łącznie zmieniany 1 raz.