LEDy do każdego auta, światła dzienneNSSC/SERWIS ELEKTRONIKI
Moderatorzy: QQxQ, Adek99, Borys
Dziś przyszedł listonosz z profesjonalnie zmontowanym pakunkiem...
po godzinie (licząc przerwę na obiad) miałem piękne nawiewy.
Poniżej zdjęcia... chociaż nie powinienem chyba tak tego nazywać... aparat leży u kumpla a robić zdjęcia telefonem to zbrodnia, szczególnie w nocy gdy matryca szumi że ledwo cokolwiek widać.
tak to wygląda w pełnym słońcu:
a to przybliżony obraz tego co widać w kompletnej ciemności:
Oczywiście w rzeczywistości o niebo lepiej...
Oświetlenie jest bardziej równomierne niż widać na zdjęciach, na ringu od siły nadmuchu jest ciemniej ale dlatego chyba że jest on w tym miejscu stopiony trochę u mnie.
Mi się podoba... i osoby które dzisiaj woziłem i które jeździły ze mną wcześniej zauważyły różnicę i same zagadywały że świetnie to wygląda... zanim się jeszcze ściemniło
po godzinie (licząc przerwę na obiad) miałem piękne nawiewy.
Poniżej zdjęcia... chociaż nie powinienem chyba tak tego nazywać... aparat leży u kumpla a robić zdjęcia telefonem to zbrodnia, szczególnie w nocy gdy matryca szumi że ledwo cokolwiek widać.
tak to wygląda w pełnym słońcu:
a to przybliżony obraz tego co widać w kompletnej ciemności:
Oczywiście w rzeczywistości o niebo lepiej...
Oświetlenie jest bardziej równomierne niż widać na zdjęciach, na ringu od siły nadmuchu jest ciemniej ale dlatego chyba że jest on w tym miejscu stopiony trochę u mnie.
Mi się podoba... i osoby które dzisiaj woziłem i które jeździły ze mną wcześniej zauważyły różnicę i same zagadywały że świetnie to wygląda... zanim się jeszcze ściemniło
A wiec i ja bede chwalil pomysl i wykonanie Pana Andrzeja bo efekt jest chyba lepszy niz ten ktorego oczekiwalem choc w pierwszej chwili nie bylem zadowolony no ale pomyslalem umyje te ringi plastikowe i to bylo to! w razie problemow z podswietleniem calosci w rownym stopniu radze dobrze umyc szczoteczka ów detal a ... bedziecie zadowoleni Teraz musze jeszcze wymyslic cos na podswietlenie wł.ogrzewania szyby tylnej + wł. swiatel co by nie swiecily w tym badziewnym kolorze zielonym.
jestem kolejnym zadowolonym klientem. zestaw plug&play POLECAM
Ostatnio zmieniony ndz mar 09, 2008 20:26 przez rufers, łącznie zmieniany 1 raz.
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=126396][b]...::: zapraszam do mnie:::...[/b][/url] :dzida:
[img]http://img178.imageshack.us/img178/7846/35925117xs5.jpg[/img]
[img]http://img178.imageshack.us/img178/7846/35925117xs5.jpg[/img]
- davidoff82
- Mały gagatek
- Auto: Audi A4 B6 Avant 1.9 TDI
- Silnik: Awx
- Kontakt:
Jest dokładnie tak jak napisałeś. Super dopracowanie i efekt. 100 zadowolenia.Pająk Pana Andrzeja sprawdza się doskonale!
Pomysł tak dobry że na allegro już są podróby. http://allegro.pl/item321464198_siatka_ ... _3_vw.html
Dla mnie bomba, lada chwila bede zamawiac dla kumpli.
Wielkie dzieki raz jeszcze!
Lepiej mieć Parkinsona i troche powylewać,
Niż Alzheimera i zapomnieć wypić...
Niż Alzheimera i zapomnieć wypić...
Lubelski Klub VW na http://www.vaglublin.pl" onclick="window.open(this.href);return false; Zapraszamy
majoVWka 2007,2009,2010,2011.2012
vagnysa 2011
vwmania 2008,2009
majoVWka 2007,2009,2010,2011.2012
vagnysa 2011
vwmania 2008,2009
Ja również szczerze polecam:
Pozdro
Pozdro
Ostatnio zmieniony sob mar 15, 2008 19:02 przez blachy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
- achamerski
- Ma gadane
- Kontakt:
bysiek_s_k, bez paniki, juz wyslalem Ci info na priv z instrukcją co zrobic aby rozwiązać problem.bysiek_s_k pisze:achamerski ratuj!! Spaliła mi się jedna dioda Jaką diodę mam dokupić i jak ją wlutować?
LEDy do każdego auta/ŚWIATŁA DZIENNE/indywidualne projekty/RABATY dla forumowiczów.
Zapraszam do mojego wątku w dziale GIEŁDA
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
diody dwie sie przepaliły
hej gdzie mozna kupic te prostokątne diody bo mi zaczeła mrugac i sie wkoncu przepaliła jedna czerwona i pózniej niebieska czy mozna te diody nawt kupic od ciebie jakby była mozliwosc kupienia 10 niebieskich i 10 czerwonych albo mnijeszych ilosc pzdr odpisz na mail przemas_83@o2.pl
- achamerski
- Ma gadane
- Kontakt:
Re: diody dwie sie przepaliły
przemas1983 to jest mało prawdopodobne aby dioda się spaliła, ponieważ wszystkie mają rezystorki ograniczające prąd. Raczej jest jakiś problemik w połaczeniem. Napisz na priv dokładnie która to diodka to cos poradzimyprzemas1983 pisze:hej gdzie mozna kupic te prostokątne diody bo mi zaczeła mrugac i sie wkoncu przepaliła jedna czerwona i pózniej niebieska czy mozna te diody nawt kupic od ciebie jakby była mozliwosc kupienia 10 niebieskich i 10 czerwonych albo mnijeszych ilosc pzdr odpisz na mail przemas_83@o2.pl
LEDy do każdego auta/ŚWIATŁA DZIENNE/indywidualne projekty/RABATY dla forumowiczów.