LEDy do każdego auta, światła dzienneNSSC/SERWIS ELEKTRONIKI
Moderatorzy: QQxQ, Adek99, Borys
- tomyart
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Ja też dzisiaj zamontowałem i podobnie jak inni jestem zadowolony, nakład pracy naprawdę minimalny, zero komplikacji (wszystko dokładnie opisane w instrukcji). Niestety łapska mam nie wymiarowe dlatego wyjmowałem cały panel na zewnątrz i chyba tak najlepiej i najpewniej zamocować. A wygląda to tak:
btw. w rzeczywistości kolory są jednolite, jednak aparat wychwyci dużo więcej niż oko dlatego na zdjęciach wychodzi np. ze niebieski jest w kilku odcieniach
btw. w rzeczywistości kolory są jednolite, jednak aparat wychwyci dużo więcej niż oko dlatego na zdjęciach wychodzi np. ze niebieski jest w kilku odcieniach
Ostatnio zmieniony śr sty 30, 2008 22:39 przez tomyart, łącznie zmieniany 1 raz.
- achamerski
- Ma gadane
- Kontakt:
tomyart możesz jeszcze spróbować podgiąć troszkę wyżej czerwoną diodę i moze trochę światełko wyżej pójdzie, żeby było symetrycznie z niebieskim. Ale może faktycznie to byc widoczne tylko na zdjeciu. Ze zrobieniem zdjęć takich jak w rzeczywistości jest duży problem. Kombinuję ze wszystkimi ustawieniami w aparacie, czas, przesłona, czułość, balans bieli i tak kolorki minimalnie różnią się.tomyart pisze:J
LEDy do każdego auta/ŚWIATŁA DZIENNE/indywidualne projekty/RABATY dla forumowiczów.
Zapraszam do mojego wątku w dziale GIEŁDA
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
przyznam sie bez bicia, ze nie czytalem calego tematu... ot, lenistwo... wiec byc moze takie pytanie juz padlo i uzyskalo odpowiedz... z gory przepraszam za swoje lenistwo
ale chcialem spytac achamerski, czy robisz takze podswietlenie do mk2? u siebie w corrado mam sterowanie nawiewem und klimą takie jak jest w mk2
ale chcialem spytac achamerski, czy robisz takze podswietlenie do mk2? u siebie w corrado mam sterowanie nawiewem und klimą takie jak jest w mk2
Ostatnio zmieniony pt lut 01, 2008 02:02 przez niebiesky, łącznie zmieniany 1 raz.
mk2 CL 1.3 MH > mk2 GTi 1.8 PF > mk2 GL 1.6 RH > Passat B3 Kombi GL 1.8 RP > Corrado USA 1.8 16V KR > Passat B3 Kombi GL 2.0 2E & mk2 GT 1.8 RP > BMW e36 coupe 318is > Passat B5 1.9 TDi & Mk3 GTi XX Jahre 2.0 ABF
- achamerski
- Ma gadane
- Kontakt:
niebieskyjak na razie nie robię takiej wersji. Po prostu mam MK3, ale nie wykluczam w przyszłości. Mógłbym Ci przerobić, jakbyś mi nawiew podesłał do Rzeszowa, ale wiem ze to raczej trudne do wykonania, bo bez nawiewu ciezko jezdzić, zwłaszcza w zimieniebiesky pisze:przyznam sie bez bicia, ze nie czytalem calego tematu... ot, lenistwo... wiec byc moze takie pytanie juz padlo i uzyskalo odpowiedz... z gory przepraszam za swoje lenistwo
LEDy do każdego auta/ŚWIATŁA DZIENNE/indywidualne projekty/RABATY dla forumowiczów.
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
achamerski, nie jest to nic trudnego w moim przypadku, bo corrado wiecej stoi w garazu i czeka do wiosny niz jezdzi napisz mi w PW w miare mozliwosci szczegoly co powinienem wymontowac i wyslac
mk2 CL 1.3 MH > mk2 GTi 1.8 PF > mk2 GL 1.6 RH > Passat B3 Kombi GL 1.8 RP > Corrado USA 1.8 16V KR > Passat B3 Kombi GL 2.0 2E & mk2 GT 1.8 RP > BMW e36 coupe 318is > Passat B5 1.9 TDi & Mk3 GTi XX Jahre 2.0 ABF
Witam!!!
Pisze się na te oświetlenie nawet na 2 szt dla teścia jeszcze proszę o kontakt na priv co i jak
Szymon.uli@wp.pl
Pisze się na te oświetlenie nawet na 2 szt dla teścia jeszcze proszę o kontakt na priv co i jak
Szymon.uli@wp.pl
Ostatnio zmieniony pt lut 01, 2008 14:11 przez sajmon24, łącznie zmieniany 1 raz.
jestem kolejnym zadowolony świeci ładnie i intensywnie, może troszkę za jasno ale fajnie wygląda.
http://img100.imageshack.us/img100/5416/abcd0005wp4.jpg
fotka robiona telefonem więc nie oddaje całego uroku
http://img100.imageshack.us/img100/5416/abcd0005wp4.jpg
fotka robiona telefonem więc nie oddaje całego uroku
niebiesky pisze:achamerski, nie jest to nic trudnego w moim przypadku, bo corrado wiecej stoi w garazu i czeka do wiosny niz jezdzi napisz mi w PW w miare mozliwosci szczegoly co powinienem wymontowac i wyslac
fff
[ Dodano: 04 Lut 2008 18:13 ]
niebiesky pisze:achamerski, nie jest to nic trudnego w moim przypadku, bo corrado wiecej stoi w garazu i czeka do wiosny niz jezdzi napisz mi w PW w miare mozliwosci szczegoly co powinienem wymontowac i wyslac
[ Dodano: 04 Lut 2008 18:14 ]
frrr
[ Dodano: 04 Lut 2008 19:04 ]
Witam wszystkich właśnie zamontowałem do sfojego golfika zestaw skonstruowany przez P.Chamerskiego i powiem wam że jestem bardzo zadowolony. Postaram się wrzucić fotkę w najbliższym czasie. Naprawde REWELACJA
dany... pozdro..
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
masz kolego z czyms problem?danel01 pisze:niebiesky pisze:achamerski, nie jest to nic trudnego w moim przypadku, bo corrado wiecej stoi w garazu i czeka do wiosny niz jezdzi napisz mi w PW w miare mozliwosci szczegoly co powinienem wymontowac i wyslac
fff
[ Dodano: 04 Lut 2008 18:13 ]niebiesky pisze:achamerski, nie jest to nic trudnego w moim przypadku, bo corrado wiecej stoi w garazu i czeka do wiosny niz jezdzi napisz mi w PW w miare mozliwosci szczegoly co powinienem wymontowac i wyslac
[ Dodano: 04 Lut 2008 18:14 ]
frrr