LEDy do każdego auta, światła dzienneNSSC/SERWIS ELEKTRONIKI
Moderatorzy: QQxQ, Adek99, Borys
- achamerski
- Ma gadane
- Kontakt:
Zapewniam, że to nie jest morski kolor. Już trzy aparaty sprawdzałem i wszystkie robią taki odcień. W rzeczywistości jest to ciemna zieleń, kolor bardzo zbliżony do oryginalnych na wskaźnikach VW. Zrobiłem zdjęcie porównawcze w aucie i trochę lepszym aparatem niż to w profilu.a czy daloby sie uzyc troszke innych diod bo te wygladaja na taki morski kolor moze masz mozliwosc wyprobowania innych zeby wszystko bylo perfekt. a moze to tylko zludzenie lub niewiernosc aparatu. nie zebym sie czepial, przyjme jakie sa bo co mi zostaje..
Ostatnio zmieniony wt sty 08, 2008 23:53 przez achamerski, łącznie zmieniany 1 raz.
LEDy do każdego auta/ŚWIATŁA DZIENNE/indywidualne projekty/RABATY dla forumowiczów.
Zapraszam do mojego wątku w dziale GIEŁDA
Ja swoje zrobiłem na diodach i było troche myslenia, lutowania, klejenia, kombinowania i troszke nerwów Jesli ja to zrobilem sam to wy tez jestescie w stanie to zrobic
Ostatnio zmieniony sob sty 05, 2008 18:45 przez muusk, łącznie zmieniany 1 raz.
- achamerski
- Ma gadane
- Kontakt:
Montaż mojej wersji jest bardzo prosty. Myślę że zajmie Ci to maksymalnie 30min. Jak chcesz podaj maila to prześlę Ci dokładną instrukcję montażu.A mam takie pytanko bo też bardzo chętnie bym się skusił na to oświetlenie bo szlag mnie trafia jak praktycznie oba boczne pokretła nie sa podświetlone. Czy duzo jest motania z montażem tego oświetlenia?? czy trzeba cos przerabiac lub cos w tym rodzaju????
LEDy do każdego auta/ŚWIATŁA DZIENNE/indywidualne projekty/RABATY dla forumowiczów.
no był bym wdzięczny jak byś mi to wysła, tym bardziej że tam jest troche plastiku itd a nie chce niczego uszkodzić więc wolał bym iśc według instrukcjii
jak możesz to wyślij mi to na kowal_rufas@wp.pl
jak możesz to wyślij mi to na kowal_rufas@wp.pl
Niestety nie kupilem od Pana achamerski'ego oświetlenia nawiewu, a to tylko za sprawą rozbicia mojego pojazdu. jeśli tylko trafi mi się do kupna następne mk3, pierwsze co zrobie to zgłosze się po oświetlenie, które sobie zamówiłem, jeśli tylko kolega będzie dalej tak uprzejmy je dla mnie wykonać. Na moje życzenie przygotował gość wersje podświetlaną białymi diodami i na focie, którą mi podesłał prezentuje się naprawde rewelacyjnie. Ja za tą kase nie bawiłbym się w kombinowanie tego samemu, bo efekt osiągnąłbym pewnie podobny, a musiałbym przerabiać wnętrze panelu. Więc Panowie, ja rozumiem, że każdy na wszystkim chce zaoszczędzić, ale nie popadajcie w przesade, bo to co Pan achamerski dla was przygotuje jest jak najbardziej warte swojej ceny. Pozdrawiam
achamerski właśnie sobie przegladałem instrukcje montażu tego zestawu i faktycznie nie jest to jakoś specjalnie skomplikowane, tylko po prostu trzeba chwile przy tym usiąść. także ja się zdecyduje na ten zestawik tylko że jeszcze kilka dni musze się wstrzymac ponieważ miałem mała awarie autka i nie wiem ile mnie to będzie kosztowało ale jak coś to odezwe się do ciebie... PZDR
No orientacyjnie podliczyłem koszt czysto złotówkowy wiec to juz do kazdego indywidualnie nalezy wybór czy kupi czy sie "pomęczy"
Ale te nawiewy to dla mnie pikuś w porównaniu do zmiany koloru podswietlenia włacznika swiateł tam były wieksze przeboje i ten włacznik swiateł to juz bym komus zlecił zeby zrobil nawez za oplata
Ale te nawiewy to dla mnie pikuś w porównaniu do zmiany koloru podswietlenia włacznika swiateł tam były wieksze przeboje i ten włacznik swiateł to juz bym komus zlecił zeby zrobil nawez za oplata