LEDy do każdego auta, światła dzienneNSSC/SERWIS ELEKTRONIKI
Moderatorzy: QQxQ, Adek99, Borys
- achamerski
- Ma gadane
- Kontakt:
LEDy do każdego auta, światła dzienneNSSC/SERWIS ELEKTRONIKI
Przedstawiam naszą nową uaktualnioną ofertę, która może się przydać każdemu posiadaczowi golfa i nie tylko.
1. Prowadzimy sprzedaż gotowych zestawów do oświetlenia LED liczników, przełączników i pokręteł. Dotyczy to głównie podzespołów w starszych autach, gdzie były żarówki, które często się paliły. Do zestawów dołączamy szczegółowe instrukcje montażu i dajemy gwarancję 2 lata. Zestawy sprzedajemy już ponad 6 lat, opinie można sprawdzić w tym temacie i innych postach na forum oraz w komentarzach na allegro.
Wszystkie zestawy są przez nas opracowane i dlatego są możliwe wszelkie modyfikacje i nowe opracowania
2. Oferujemy też usługi wymiany podświetlenia na zwykłych diodach LED, jak również nawet najmniejszych diodach SMD 0603, czyli wszelkie liczniki, panele radiowe itp. Posiadamy profesjonalne zaplecze, duże doświadczenie i diody LED tylko od sprawdzonych producentów, dlatego na każdą usługę dajemy gwarancję 2 lata.
3. Oferujemy również usługi naprawy wyświetlaczy, paneli radiowych i wszelkich innych elektronicznych urządzeń.
Zapraszam do zapoznania się z pełną oferta wraz z cenami na stronie www.lediker.pl
Dla użytkowników forum ATRAKCYJNE RABATY na zakupy w naszym sklepie internetowym.
Osoby przywiązane do allegro zapraszam na moje aukcje
W ofercie do VW mam m.in.:
GOLF 4
- diody SMD PLCC2 3528 firmy OPTOSUPPLY do samodzielnej zmiany podświetlenia jak również usługę wymiany diodek po przysłaniu licznika lub osobistym dostarczeniu (cena jednej diody 1zł, kompletny montaż 90zł)
GOLF 3/VENTO
- oświetlenie pokręteł nawiewu 45zł,
- oświetlenie licznika 32zł i podświetlenie wskazówek 39zł,
- oświetlenie wyłącznika świateł 35zł
- oświetlenie climatronica 39zł - idealnie dopasowana płytka z ledami SMD zamiast trudno dostępnych oryginalnych żarówek
- podświetlenie zapalniczki 15zł - również w kolorze niebieskim
- wymiana podświetlenia wszelkich przełaczników
UNIWERSALNE ŚWIATŁA DO JAZDY DZIENNEJ firmy NSSC, Noxon i PHILIPS
Dla każdego forumowicza na hasło „vwgolf” rabat 5% na wszystkie modele świateł dziennych.
Światła uniwersalne, modele 501HP, 506HP, 507HP i wiele innych
Wszystkie ceny i opisy na mojej stronie www.lediker.pl
Zainteresowanych zapraszam do kontaktu.
Kontakt do mnie:
Andrzej Chamerski
tel. 728 339 242
www.lediker.pl
e-mail:lediker@lediker.pl
Salon sprzedaży i serwis w Rzeszowie: ul. Połonińska 4
1. Prowadzimy sprzedaż gotowych zestawów do oświetlenia LED liczników, przełączników i pokręteł. Dotyczy to głównie podzespołów w starszych autach, gdzie były żarówki, które często się paliły. Do zestawów dołączamy szczegółowe instrukcje montażu i dajemy gwarancję 2 lata. Zestawy sprzedajemy już ponad 6 lat, opinie można sprawdzić w tym temacie i innych postach na forum oraz w komentarzach na allegro.
Wszystkie zestawy są przez nas opracowane i dlatego są możliwe wszelkie modyfikacje i nowe opracowania
2. Oferujemy też usługi wymiany podświetlenia na zwykłych diodach LED, jak również nawet najmniejszych diodach SMD 0603, czyli wszelkie liczniki, panele radiowe itp. Posiadamy profesjonalne zaplecze, duże doświadczenie i diody LED tylko od sprawdzonych producentów, dlatego na każdą usługę dajemy gwarancję 2 lata.
3. Oferujemy również usługi naprawy wyświetlaczy, paneli radiowych i wszelkich innych elektronicznych urządzeń.
Zapraszam do zapoznania się z pełną oferta wraz z cenami na stronie www.lediker.pl
Dla użytkowników forum ATRAKCYJNE RABATY na zakupy w naszym sklepie internetowym.
Osoby przywiązane do allegro zapraszam na moje aukcje
W ofercie do VW mam m.in.:
GOLF 4
- diody SMD PLCC2 3528 firmy OPTOSUPPLY do samodzielnej zmiany podświetlenia jak również usługę wymiany diodek po przysłaniu licznika lub osobistym dostarczeniu (cena jednej diody 1zł, kompletny montaż 90zł)
GOLF 3/VENTO
- oświetlenie pokręteł nawiewu 45zł,
- oświetlenie licznika 32zł i podświetlenie wskazówek 39zł,
- oświetlenie wyłącznika świateł 35zł
- oświetlenie climatronica 39zł - idealnie dopasowana płytka z ledami SMD zamiast trudno dostępnych oryginalnych żarówek
- podświetlenie zapalniczki 15zł - również w kolorze niebieskim
- wymiana podświetlenia wszelkich przełaczników
UNIWERSALNE ŚWIATŁA DO JAZDY DZIENNEJ firmy NSSC, Noxon i PHILIPS
Dla każdego forumowicza na hasło „vwgolf” rabat 5% na wszystkie modele świateł dziennych.
Światła uniwersalne, modele 501HP, 506HP, 507HP i wiele innych
Wszystkie ceny i opisy na mojej stronie www.lediker.pl
Zainteresowanych zapraszam do kontaktu.
Kontakt do mnie:
Andrzej Chamerski
tel. 728 339 242
www.lediker.pl
e-mail:lediker@lediker.pl
Salon sprzedaży i serwis w Rzeszowie: ul. Połonińska 4
Ostatnio zmieniony sob maja 02, 2015 10:20 przez achamerski, łącznie zmieniany 41 razy.
LEDy do każdego auta/ŚWIATŁA DZIENNE/indywidualne projekty/RABATY dla forumowiczów.
Zapraszam do mojego wątku w dziale GIEŁDA
- kamilbrabus
- Ma gadane
- achamerski
- Ma gadane
- Kontakt:
Co do możliwości stosowania innych kolorów to są pewne ograniczenia związane z budową nawiewu. Na zdjęciu zaznaczyłem obszary, w których możliwe jest stosowanie diod LED o jednym kolorze. Jaki to kolor to już jest obojętne.
W tej konstrukcji np. nie można oświetlić punktowo znaczków na obwodzie kółek w obszarze 1 i 2. Żeby tak zrobić to konieczne jest wiercenie w obudowie. Ja zrobiłem to tak, żeby nic nie wiercić i nie lutować żadnych kabelków
W tej konstrukcji np. nie można oświetlić punktowo znaczków na obwodzie kółek w obszarze 1 i 2. Żeby tak zrobić to konieczne jest wiercenie w obudowie. Ja zrobiłem to tak, żeby nic nie wiercić i nie lutować żadnych kabelków
Ostatnio zmieniony wt sty 08, 2008 23:50 przez achamerski, łącznie zmieniany 1 raz.
LEDy do każdego auta/ŚWIATŁA DZIENNE/indywidualne projekty/RABATY dla forumowiczów.
- achamerski
- Ma gadane
- Kontakt:
nie ma sprawy. Myslę, że zaraz po swietach przygotuję pare sztuk, wiec zapraszam po nowym roku.
- achamerski
- Ma gadane
- Kontakt:
Ta konstrukcja jest tak zrobiona, że tylko wkładasz do środka, podłączasz wtyczkę zasilającą i gotowe. Trochę czasu zajmie tylko wyciągnięcie tych pokręteł nawiewu. Już było coś takiego na forum, ale chyba zrobię jeszcze kilka fotek jak się tam dostać.A powiedz mi jeszcze czy montaz jest bez problemu tzn nic nie trzeba juz przerabiac?
Dla wszystkich zainteresowanych: po świętach będę miał diody, więc kilka sztuk oświetlenia będę miał gotowe na początku stycznia tak jak wcześniej informowałem.