Moje Cabrio :) całkowita odnowa od A do Z
wiem co to znaczy, tylko wypowiadam sie w kwestii gustuDomier pisze:Hmm no jak jezdzisz swiezym autem to raczej nie wiesz co tzn praca wlozona zeby auto
[ Dodano: Sro Wrz 27, 2006 17:38 ]
a to juz sie nie mozna wypowiedziec to jakas zamknieta grupa trzeba miec kabrio zeby cos napisac hevoytus2 pisze:Wiec sie nie wypowiadaj
Witam. Myślę,że jest naprawdę super. Pracy włożone jest naprawdę bardzo dużo. Więc jeżeli komuś się nie podoba to niech lepiej to przemilczy i niech nie smuci naszego kolegi, który włożył tyle pracy (i pieniędzy)!!! Mi osobiście bardzo się podoba i rzadkością jest widywać na naszych drogach takie cudeńko.PozdraVWiam.
Oczywiście bez obrazy.
Oczywiście bez obrazy.
Nie rozumiem czemu tak jedziecie po "fredric"-u ? Czy nie można wyrazić swojego zdania ta temat czyjegoś samochodu?Czy to, że ktoś hajs wpakował w auto i pracę to świadczy o tym że jest on boski i bez skazy?Jedym się podoba innym nie i moim zdaniem powinniśmy uszanować czyjeś zdanie.Przecież to nie klub wzajemniej adoracji .Dajcie na luz....
OK. Spoko, ja nie z zamiarem żeby jechać po koledze FREDRICKOWI, ale uważam ,że dla BOBERKA zrobiło się przykro. Oczywiście też uważam, żę każdy ma swoje zdanie, ale jeżeli ktoś ma nowe auto to nie potrafi docenić czyjejś pracy. Oczywiście sorki FREDRIC.
[ Dodano: 21 Paź 2006 11:32 ]
Poprostu tak tylko pomyślałem. PozdraVWiam.
[ Dodano: 21 Paź 2006 11:32 ]
Poprostu tak tylko pomyślałem. PozdraVWiam.
- Boberek
- Mały gagatek
- Kontakt:
uraziło :hahaha: dobre ma takie zdanie jego sprawa
jak kiedys kolega bedzie mial okazje odresteurowac auto z własnym gustem
i tez nie kazdemu sie bedzie podobać
ja uwazam ze uratowanie kazdgo auta które zapisało sie w ksiegach motoryzacji zasługuje na uznanie ale
nie kazdemu moze sie podobac
moze kolega lubi siatex i szpoilery i neony i to tez musimy uszanowac
jak kiedys kolega bedzie mial okazje odresteurowac auto z własnym gustem
i tez nie kazdemu sie bedzie podobać
ja uwazam ze uratowanie kazdgo auta które zapisało sie w ksiegach motoryzacji zasługuje na uznanie ale
nie kazdemu moze sie podobac
moze kolega lubi siatex i szpoilery i neony i to tez musimy uszanowac
pozdr Boberek.