Mk 1 cabrio: Foto relacja z odrodzenia:) CDN...
A jak robi sie zeby spolerowac tak felgi?:) Kazda felge aluminiowa da sie tak spolerowac?Nie osadza sie pozniej na niej zaden osad? Nie blaknie?
Bardzo ladny kolor a z chromem najlepiej bedzie pasowal :D
Bardzo ladny kolor a z chromem najlepiej bedzie pasowal :D
[url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=a54438d85717f614][img]http://images2.fotosik.pl/192/a54438d85717f614m.jpg[/img][/url]
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
każdą felge można tak zrobić, chyba, że jest szpachlowana , ja dawałem do zrobienia chłopakowi pod poznaniem, można tez samemu się w to pobawić, ale jest to bardzo pracochłonne i męczące Jest to gołe polerowane aluminium (nie kładzie się lakieru, ponieważ powierzchnia jest bardzo gładka i lakier się nie za dobrze trzyma) i napewno wymaga więcej pielęgnacji niż felgi malowane... Jazda zimą- zapomnij bo zgniją, dosyć często trzeba je myć, żeby pył hamulcowy się nie wżarł... Zaletą jest to, że jak gdzieś zrobisz rysę (nie za mocną oczywiście ), albo coś się zacznie z nimi dziać czyścisz je pastą polerską i masz jak nowe...
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Witam. Fuldi na spocik się niestety nie wyrobię W zeszłym tyg nic nie zrobiłem przy autku i mam kolejne opóźnienie. Ale silnik mam już wstawioiny i uruchomiony:) W przyszły weekend wstawię nowe fotki. Zostało mi do wsadzenia wnętrze i muszę spieszyć sie ze zrobieniem dachu...
W każdym razie coraz bliżej jestem końca, ale marzy mi się cały tydzień wolny-przesiedziałbym go w warsztacie
Pozdro
[ Dodano: 19 Mar 2007 14:02 ]
Ja za skórę płaciłem średnio jakieś 37zł za metr (początkowo było 40, ale później doszedł rabat:) ) a tapicer zawołał mi 500zł za obszycie całego wnętrza i wyłożenie autka wykładziną.
Dzięki za opinię
[ Dodano: 15 Kwi 2007 19:09 ]
Obecnie moje autko wygląda tak:
Przypomniałem sobie o fotkaach jak już się ciemno robiło;)
Dużo roboty juz nie ma i to mnie najbardziej cieszy:)
Pozdrawiam
W każdym razie coraz bliżej jestem końca, ale marzy mi się cały tydzień wolny-przesiedziałbym go w warsztacie
Pozdro
[ Dodano: 19 Mar 2007 14:02 ]
Koszt jest zależny od tego za ile kupisz skórę i jak tanirgo znajdziesz tapiceraramzes157 pisze:A jaki jest kosz obszycia tak foteli .Lakierek pierwsza klasa
Ja za skórę płaciłem średnio jakieś 37zł za metr (początkowo było 40, ale później doszedł rabat:) ) a tapicer zawołał mi 500zł za obszycie całego wnętrza i wyłożenie autka wykładziną.
Dzięki za opinię
[ Dodano: 15 Kwi 2007 19:09 ]
Obecnie moje autko wygląda tak:
Przypomniałem sobie o fotkaach jak już się ciemno robiło;)
Dużo roboty juz nie ma i to mnie najbardziej cieszy:)
Pozdrawiam
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt: