Witam.
Mam do was pytanie, zakladal ktos z was alarm i centralny zamek do cabrio ? jezeli tak prosze o sugestie, moze jakies zdjecia, jest jakis problem z dostawieniem i zamontowaniem silownikow, schemat kabli przy bezpiecznikach. Za wszelkie informacje z gory dzieki.
A bym zapomnial, przymierzam sie rowniez do zamontowania 3 dodatkowych wskaznikow. w tunelu, ladowanie akumulatora, cisnienie oleju i temperatura oleju a pytanie brzmi co jak i gdzie Na chlopski rozum, elektrykiem nie jestem.
Od kilku dni jestem posiadaczem nowego golfa cabrio jak zrobie zdjecia przedstawie siebie autko. Jednak zanim lato nadejdzie chcialbym go troche podszykowac, oczywiscie wszystko w oryginanalnym stylu z tamtych lat:)
MK1 Montaz centralnego zamka i alarmu ZEGARY VDO
przy montażu alarmu i centrala nie ma żadnego problemu
ja z kolegą założyłem w 3 godziny wszystko, problemów nie ma, a wpinasz sie z odcięciem w to, co Ci odpowiada - instrukcje i rozpiske kabli do auta dostajesz do alarmu
co do zegarów, to jeśli masz czujniki, to również jest to bardzo prosta robota (podpinasz czujniki z zegarami, podpinasz podświetlenie zegarów i tyle)
ja z kolegą założyłem w 3 godziny wszystko, problemów nie ma, a wpinasz sie z odcięciem w to, co Ci odpowiada - instrukcje i rozpiske kabli do auta dostajesz do alarmu
co do zegarów, to jeśli masz czujniki, to również jest to bardzo prosta robota (podpinasz czujniki z zegarami, podpinasz podświetlenie zegarów i tyle)
- vwmarcin86
- Nowicjusz
- Kontakt: