Jakie palny na zime ?
mój zimuje nieodpalany ze wzgledu na mój wypadek który uziemił mnie w domu na jakieś 3 miesiące ... akumulator oczywiście wyjęty do ladowania. a jak tylko stane na nogi to wymieniamy błotnik na nowy (purchle ), montuje brakująca listewkę, naklejam robione na wzor oryginalnych kalkomanie i jazda ....
a z czasem nowe bębny z łozyskami na tył, przednia piasta no i jakies alu trzeba znaleźc w końcu
pozdro dla wszystkich w te trudne zimowe dni
a z czasem nowe bębny z łozyskami na tył, przednia piasta no i jakies alu trzeba znaleźc w końcu
pozdro dla wszystkich w te trudne zimowe dni
Ja przez zime zbieram czesci m. in. wlew paliwa, grill bez znaczka, lampy przod clear z krzyzem, migacze przod i bok clear wszystko jom . No i oczywiscie brewka kameia, listewki i klamki chrom. Z czasem tylne lampki tez wymienie na clear top/red ale to juz pozniej bo z ciemnymi tez mi sie podoba jak mam .
- Domier
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
no to ja
felgi 16" borbet Bs lub bbski jakies ladne
zawieszka koniecznie
brewka
kiera sport i zegary VDO
wzmacniacz by sie przydal
jak bedzie zbedna kasa na *#cenzura#* to lampki przod, kierunki, wlew paliwa jom ale to juz zabawa na pozniej. Zobaczymy jak pojdzie z finansami, jeszcze matura w tym roku to juz w ogole ciezko no ale felgi i zawieszke do wiosny raczej dam rade a reszta to juz zalezy co tam za kasa wpadnie. Zima to ciezko ale napewno latem dojdzie troche rzeczy, napewno cos ze srodkiem bedzie ostro
felgi 16" borbet Bs lub bbski jakies ladne
zawieszka koniecznie
brewka
kiera sport i zegary VDO
wzmacniacz by sie przydal
jak bedzie zbedna kasa na *#cenzura#* to lampki przod, kierunki, wlew paliwa jom ale to juz zabawa na pozniej. Zobaczymy jak pojdzie z finansami, jeszcze matura w tym roku to juz w ogole ciezko no ale felgi i zawieszke do wiosny raczej dam rade a reszta to juz zalezy co tam za kasa wpadnie. Zima to ciezko ale napewno latem dojdzie troche rzeczy, napewno cos ze srodkiem bedzie ostro