przerabialem przełącznik świateł głównych 2 razy, za 1 razem jak ostatni frajer kupiłem używany za 100 zł (no ale potrzebowałem na gwałt bo była zima a ja nie miałem w ogóle świateł w samochodzie)Mumin pisze:ja tezmialem problem z tym przelacznikiem i potwierdzam ze jest ciezko ale da sie znalezc, ja znalalem kolo lodzi w zdunskiej woli i poszedl do znajomego a dla siebie znalazlem podczas pobytu u znajomych w niemczech w bremie, mozna tez zamowic nowy no ale koszt kolo 100pln z tego co pamietam.
za 2 razem znalazłem. wpiszcie w google Hans Pries - wyskoczą firmy ktore handluja tym asortymentem, trzeba podzwonić do nich i popytać. Ja zadzownilem do firmy na Śląsku (juz nie pamietam nazwy firmy) i nawet nie musiałem tego od nich sprowadzać bo się okazało że jakis ich warszawski klient ma to na stanie u siebie i tego samego dnia miałem nowkę sztuke przełącznik za jedyne 30 zł. Dobrze by było podac im numer oryginalny przełącznika - wtedy jest pewnośc że dobiorą ten własciwy do cabrio, numer można przeczytać na przełączniku tylko trzeba go wyjąć z deski