Silniczek skladania szyb mk3 cabrio
Witam
Otoz mam taki problem, raz na jakis czas otwiera mi sie szyba ale np jak juz chcem ja zamknac to nie dziala i odwrotnie.Bylem u elektryka i powiedzial ze jest to prawdopodobnie silniczek.Teraz takie pytanie, czy silniczek od strony kierowcy z przodu bedzie pasowal od zwyklego mk3?Mozna samemu sprawdzic czy to napewno silniczek ??bo ci elektrycy to rozni teraz sa i za bardzo nie wydaje mi sie ze to bylo akurat to.Mam nadzieje ze ktos mi pomoze bo jest goraco i jazda z szyba troche nie jest za fajna heh
Otoz mam taki problem, raz na jakis czas otwiera mi sie szyba ale np jak juz chcem ja zamknac to nie dziala i odwrotnie.Bylem u elektryka i powiedzial ze jest to prawdopodobnie silniczek.Teraz takie pytanie, czy silniczek od strony kierowcy z przodu bedzie pasowal od zwyklego mk3?Mozna samemu sprawdzic czy to napewno silniczek ??bo ci elektrycy to rozni teraz sa i za bardzo nie wydaje mi sie ze to bylo akurat to.Mam nadzieje ze ktos mi pomoze bo jest goraco i jazda z szyba troche nie jest za fajna heh
[url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=a54438d85717f614][img]http://images2.fotosik.pl/192/a54438d85717f614m.jpg[/img][/url]
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Jesli mowisz o silniczku w swoich drzwiach, to od zwyklego bedzie pasowal.voytus2 pisze:Teraz takie pytanie, czy silniczek od strony kierowcy z przodu bedzie pasowal od zwyklego mk3?
Kolega mial na mysli program ETKA...voytus2 pisze:nie bardzo rozumiem
To czemu dachu nie rozlozysz?voytus2 pisze:bo jest goraco i jazda z szyba troche nie jest za fajna heh
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Etka to program na peceta ze schematami, czesciami itp itd.. nie ma nic wspolnego z interfejsem, wyszukujesz czesc i widzisz nr fabryczne, jak jest zamontowana i takie tam, bardzo dobra rzecz..
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
Wykres 1Z seria + R
- BLACKCABRIO
- Nowicjusz
Mam podobny problem,poniewaz nawalil mi silniczek w drzwiach pasażera w moim cabrio. Mam domykanie i otwieranie szyb z kluczyka,czy w związku z tym silniczek ma być jakiś specjalny? będzie pasowal ze zwykłego mk3?