Rozwaliłem cabrio 3, różnice w przodzie pomiędzy zwykłymi?

Forum miłośników Golfa Cabrio

Moderatorzy: G0 Karcio, VIP

tayhem
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: tayhem » wt paź 16, 2012 22:58

Witam, jak w temacie, właśnie przytachałem auto pod dom, przód rozbity ale do uratowania, auto nie moje (żony) jutro mam mieć części i go ratować, inaczej mnie będą ratować:) i teraz pytanie co pasuje ze zwykłego golfa 3 do cabrio 3, silnik 1.8 benzyna z klimą, prosił bym o wyrozumiałość, nie mam za wiele czasu, i jak coś zawaliłem z tematem lub jak już były to przepraszam ale zanim mnie wywalicie to proszę tylko mi nakreślić różnicę bo już wiem że chyba błotniki są krótsze przy progu...

Potrzebuje: wzmocnienie, lampy jakieś hella gładkie, chłodnice, wentylatory, błotnik, maskę, zderzak i jakieś pierdoły, co by pasowało z wersji nie cabrio?

tayhem
Nowicjusz
Nowicjusz

Re: Rozwaliłem cabrio 3, różnice w przodzie pomiędzy zwykłym

Post autor: tayhem » śr paź 17, 2012 21:46

Dziękuje wszystkim znawcom, volkswagenowcom za nieocenioną pomoc ! Co prawda na forum hondy dowiedziałem się więcej ale z pewnością będę polecał wasze forum jeżeli chodzi o szybką zarazem trafną odpowiedź na zaskakująco skomplikowane pytania, pozdrawiam wasz fun!

jasiu0997
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: jasiu0997 » śr paź 17, 2012 22:40

niewiem czy jeszcze coś sie przyda ale powiem :) ogolnie pasuje cały przód jedynie błotniki przy progach są inne :)

"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"

ODPOWIEDZ

Wróć do „Golf Cabrio”