Zawieszenie - pomoc techniczna !!!
Zawieszenie - pomoc techniczna !!!
Szukasz pomocy odnośnie zawieszenia - pisz śmiało
Ostatnio zmieniony pt gru 15, 2006 01:26 przez nowy13, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam, mam pytanie. Mam Golfa IV, i ostatnio wymieniłem z tyłu amortyzatory+odbojniki+osłony. Niestety tak jak przed wymianą czuję się jakbym w ogóle amortyzatorów z tyłu nie miał. Na każdej dziurze mi samochód tłucze z tyłu. Normalnie tak twardo pokonuje wszystkie dziury, że się zastanawiam co to może być ? Mógłbym prosić o pomoc ?
Co tam może być jeszcze do wymiany, żebym mógł podjechać do mechanika (nie jest jakimś tam super fachowcem, ale jakbym powiedział mu żeby sprawdził to i to, to powinien dać sobie radę). No jestem sfrustrowany, bo myślałem, że to wina amortyzatorów, że tak głośno tłucze mi po tych dziurach a teraz się okazuje, że wymienione jest i dalej tłucze.
Help.
Co tam może być jeszcze do wymiany, żebym mógł podjechać do mechanika (nie jest jakimś tam super fachowcem, ale jakbym powiedział mu żeby sprawdził to i to, to powinien dać sobie radę). No jestem sfrustrowany, bo myślałem, że to wina amortyzatorów, że tak głośno tłucze mi po tych dziurach a teraz się okazuje, że wymienione jest i dalej tłucze.
Help.
Najszybciej dostaniesz odpowiedź na ogólnym forum w dziale technicznymkefasso pisze:Witam, mam pytanie. Mam Golfa IV, i ostatnio wymieniłem z tyłu amortyzatory+odbojniki+osłony. Niestety tak jak przed wymianą czuję się jakbym w ogóle amortyzatorów z tyłu nie miał. Na każdej dziurze mi samochód tłucze z tyłu. Normalnie tak twardo pokonuje wszystkie dziury, że się zastanawiam co to może być ? Mógłbym prosić o pomoc ?
Help.
Chyba że ktoś wie to niech pisze
NieŁySymk1 pisze:moze ktos mi powie czy gwint z Polo 6N2 podejdzie do mk1
Od scirocco i od MK1 podchodzą. Chyba że jakieś dziwne przeróbki to może ......
Ja mam problem z zawiasem bo jak chce posadzić przód niżej to lewa strona siada a prawa czy ją skręcam czy rozkręcam stoji tak samo. Wie ktoś co to może być ??