Tu się witamy
Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy golf cabrio! Mój nick to tommipa. Od dzisiaj będę posiadal równiez takie auto. Jest to golf mk1 z 1990, stan dobry....a czy będzie bardzo dobry to sie okaże wkrótce.....Pozdrawiam Wszystkich!!!
[ Dodano: 22 Cze 2006 09:00 ]
Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy golf cabrio! Mój nick to tommipa. Od dzisiaj będę posiadal równiez takie auto. Jest to golf mk1 z 1990, stan dobry....a czy będzie bardzo dobry to sie okaże wkrótce.....
pytanie do Jpereza i innych kolegów z warszawy. czy macie jakieś stale miejsce spotkań lub czy wkrótce planowane jest jakieś spotkanie? Pozdrawiam wszystkich!
[ Dodano: 22 Cze 2006 09:00 ]
Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy golf cabrio! Mój nick to tommipa. Od dzisiaj będę posiadal równiez takie auto. Jest to golf mk1 z 1990, stan dobry....a czy będzie bardzo dobry to sie okaże wkrótce.....
pytanie do Jpereza i innych kolegów z warszawy. czy macie jakieś stale miejsce spotkań lub czy wkrótce planowane jest jakieś spotkanie? Pozdrawiam wszystkich!
ja też byłbym zadowolony jakbym sobie pooglądał inne cabriówki z bliska, prównywał i z Wami pogawędził co i jak:)
Ja jestem z Pruszkowa więc około 4 km mam na Wole, Ursus, bardzo blisko na Ochotę, Bemowo, jelonki itp... ale oczywiście jeżeli termin będzie odpowiadał to wpadnę tam, gdzie już jakiś menedżer grupy zadecyduje
Czekamy na spota POZDRO
Ja jestem z Pruszkowa więc około 4 km mam na Wole, Ursus, bardzo blisko na Ochotę, Bemowo, jelonki itp... ale oczywiście jeżeli termin będzie odpowiadał to wpadnę tam, gdzie już jakiś menedżer grupy zadecyduje
Czekamy na spota POZDRO
Wieczność i chwila to to samo - obie można zmarnować:)
...Carpe diem...
...Carpe diem...
-
- Miss vwgolf.pl 2006
Hallo! Hallo!
Witam wszystkich!
Z tej strony Justa, z Gdańska <od czasu do czasu również Elbląg>
Poza motocyklami, drugą moją pasję stanowią sportowe samochody. Od niedawna jestem szczęśliwą właścicielką GOLFA III CABRIO
Pozdrawiam z 3city i życzę szerokiej drogi!
P.S Foty wkrótce.
Witam wszystkich!
Z tej strony Justa, z Gdańska <od czasu do czasu również Elbląg>
Poza motocyklami, drugą moją pasję stanowią sportowe samochody. Od niedawna jestem szczęśliwą właścicielką GOLFA III CABRIO
Pozdrawiam z 3city i życzę szerokiej drogi!
P.S Foty wkrótce.
Ostatnio zmieniony pt cze 30, 2006 09:38 przez Justa_GD, łącznie zmieniany 2 razy.
Domier, pokaż na więcej fotek swojego autka. Zarzuć foty tu:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=26779&start=45
Lub załóż nowy temat bo widze że masz ładne orginalne MK1 cabrio
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=26779&start=45
Lub załóż nowy temat bo widze że masz ładne orginalne MK1 cabrio