Witam.. Mam do posiadaczy MK I cabrio małe pytanie. Czy u was też tak jest , że jak jedziecie powyżej 110km/h to maskę wam podnosi do góry lekko?? Widać, że jest podniesiona trochę podczas jazdy bo u mnie już kilka osób się pytało czy nie mam otwartej maski jak jechaliśmy, lecz na postoju jest wszystko ok.
Czekam na odpowiedzi bo nie wiem czy dalej tak jeździć czy coś kombinować, żeby tak się nie działo.
Pozdrawiam
Problem z maską MK I cabrio
No ja też sprawdzałem na innych autach i nie tylko na VW i tam też tego nie ma.
Maska dobrze leży i na środku nie idzie jej podnieść jak jest zamknięta, lecz na końcach przy błotnikach idzie ją podnieść lekko do góry i podczas jazdy cała drży.
Chyba podmienię inną maskę na sprawdzenie i zobaczę czy tam to też będzie występować
Maska dobrze leży i na środku nie idzie jej podnieść jak jest zamknięta, lecz na końcach przy błotnikach idzie ją podnieść lekko do góry i podczas jazdy cała drży.
Chyba podmienię inną maskę na sprawdzenie i zobaczę czy tam to też będzie występować
-
- Ma gadane
- Kontakt:
marianmk2, Mam te kołeczki. No to pójdziemy się pobawić i zobaczymy co z tego wyjdzie