VW Golf CABRIO - 3Miasto
no to było dzisiaj. i warunki pozwoliły mi smigac bez sufitu. było przepysznie.zwłaszcza,ze to mój "pierwszy raz" przecietni zjadacze chleba patrzyli jakbym conajmniej nago pomykał. ale miłe uczucie,jak sami wiecie. jeszcze lepsze jest to,ze teraz bedzie tak czesciej.
[ Dodano: 25 Mar 2006 14:51 ]
panowie,wpadło mi pare grosza i niewiem na co je przeznaczyc. czy na chrom zdezaki czy skórki. chromy akurat mam na oku,pewnie zaraz znikną. skórki to wygoda i okazja bo za 3 stówki komplet. ratujcie bo pier... dostane. acha,namiezyłem sobie liczniki okrągłe,takie o które was pytałem. i tak sie złozyło,ze gosc ma i z jednym zegarem i z dwoma. chyba wezme oba i zobacze który mi przypasi. jak cos to jeden bedzie do wzięćia. mam tez juz 1 mechanizm el szyb. ma ktos moze drógi?
[ Dodano: 25 Mar 2006 14:51 ]
panowie,wpadło mi pare grosza i niewiem na co je przeznaczyc. czy na chrom zdezaki czy skórki. chromy akurat mam na oku,pewnie zaraz znikną. skórki to wygoda i okazja bo za 3 stówki komplet. ratujcie bo pier... dostane. acha,namiezyłem sobie liczniki okrągłe,takie o które was pytałem. i tak sie złozyło,ze gosc ma i z jednym zegarem i z dwoma. chyba wezme oba i zobacze który mi przypasi. jak cos to jeden bedzie do wzięćia. mam tez juz 1 mechanizm el szyb. ma ktos moze drógi?
- Norbert MK1
- Nowicjusz
- Kontakt:
- Norbert MK1
- Nowicjusz
- Kontakt:
- kolanek
- Ma gadane
- Kontakt:
ee!! ee!! nie rozpyndzać sie tu za bardzo nikt tu nie jest "panami". cabrio to cabrio (no chyba ze uznajecie roznice miedzy "cabrio" a "cabriolet" ). Ja przynajmniej nie widze żadnej roznicy pokój
sorki za off topic.
a wracajac do tematu to poróbcie jakies fajne fotki ze spotu jak sie bedziecie kiedys wszyscy razem widziec w 3miescie.
pozdrowienia dla 3miasta!!
sorki za off topic.
a wracajac do tematu to poróbcie jakies fajne fotki ze spotu jak sie bedziecie kiedys wszyscy razem widziec w 3miescie.
pozdrowienia dla 3miasta!!
- hubertsk
- Mały gagatek
- Kontakt:
Ok, panowie.
Moja juz mieć 800 kilosów na liczniku od pierwszego odpalenia i silnik pracuje super.
Po drodze zaliczyłem jednego streetkilla (Civic poległ ), no i zaliczyłem pogięty wachacz, półoś i zwrotnice (gość mi zajechał droge... nevermind). Ale właśnie skończyłem naprawiać i moge śmigać dalej.
Dlatego moja propozycja jest taka żebyśmy moze sie w końcu gdzieś spotkali naszymi cabrio
Mi pasuje z reguły po 17-18 albo weekendy.
Czekam na informacje kto chętny i gdzie sie spotkamy - proponuje jakieś miejsce przy obwodnicy żeby kazdy miał w miare blisko - np. centrum matarnia, albo osowa.
A potem to juz sie zobaczy.
Pozdrawiam
Hubert
Moja juz mieć 800 kilosów na liczniku od pierwszego odpalenia i silnik pracuje super.
Po drodze zaliczyłem jednego streetkilla (Civic poległ ), no i zaliczyłem pogięty wachacz, półoś i zwrotnice (gość mi zajechał droge... nevermind). Ale właśnie skończyłem naprawiać i moge śmigać dalej.
Dlatego moja propozycja jest taka żebyśmy moze sie w końcu gdzieś spotkali naszymi cabrio
Mi pasuje z reguły po 17-18 albo weekendy.
Czekam na informacje kto chętny i gdzie sie spotkamy - proponuje jakieś miejsce przy obwodnicy żeby kazdy miał w miare blisko - np. centrum matarnia, albo osowa.
A potem to juz sie zobaczy.
Pozdrawiam
Hubert
- hubertsk
- Mały gagatek
- Kontakt:
http://www.galmex.gda.pl/adolf 1 pisze:koledzy wiecie moze gdzie chromują w gdansku lub okolicy i ile orjentacyjnie kosztowało by pochromowanie zderzaka do mk1? bo sie na taki natknąłem,ale jest dojechany.