elektryczny daszek
elektryczny daszek
mam pytanko do osób które sie orientują ile mozna maksymalnie dac za elektryke do dachu z pompą , siłownikami i reszta dupereli ( cały gotowy do założenia komplet). Pytam sie bo niechce przepłacic potrzebuje szybkiej odpowiedzi ??
----------mk1 Cabrio----------
dla każdego po browarze i zapomnimy o sprawieadolf 1 pisze:panowie przeprosiny z mojej strony za zawracanie d... typ okazał sie głupim kondonem i wogóle wyszło jedne wielkie nieporozumienie.
bajer pierwsza klasa ale bałbym się że by sie psułoadolf 1 pisze:ale i tak niewiem czy bym chciał elektryczny sufit. .
pierw napisałem kolesiowi esesmana (nr miałem z ogłoszenia) i odpisał mi ,ze 150 zł. mysle,wezme i niech narazie sobie lezy. ale nie odbierał tel. jak wkoncu odebrał to niewiedział o co mi chodzi i ogólnie cos mamrotał. po głosie było słychac ,ze to jakis lennik. a browarki postawie przy najblizszej okazji
a wlasnie wie ktos jak taka pompe podlonczyc?? bo mi cos prad do niej nie dochodzi :/
[ Dodano: 25 Maj 2006 22:29 ]
Ostatnio widzialem do MK1 za 1000zl wiec ostro kroja za to :/
[ Dodano: 25 Maj 2006 22:29 ]
Ostatnio widzialem do MK1 za 1000zl wiec ostro kroja za to :/
[url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=a54438d85717f614][img]http://images2.fotosik.pl/192/a54438d85717f614m.jpg[/img][/url]
witam jak ktoś by chciał kupić cały komplet elektryki do dachu wszystkie kable, silowniki mocowania pompe i przycisk wszystko orginał i sprawne w 100% to prosze dzwonić 509263424 cena 1000 zł bo mam poprostu całość do zamontowania nie jak niektórzy sprzedają sama pompe i siłowniki i pużniej zeby nie mozna dorobic mocowań itd
czekam na oferty
nie spieszy mi sie sprzedać ja bo mam u siebie a ta dostałem z golfem drugim i sie moze przydac jak cso w mojej nawali ale jak ktos chcialby bardzo to prosze pytac
czekam na oferty
nie spieszy mi sie sprzedać ja bo mam u siebie a ta dostałem z golfem drugim i sie moze przydac jak cso w mojej nawali ale jak ktos chcialby bardzo to prosze pytac