Tu się witamy
- Residentpro
- Nowicjusz
- Kontakt:
- Ruter
- Nowicjusz
VW Cabrio
Witam wszystkich, tylko wy wiecie co najlepsze.
W poniedziałek kupiłem sobie ogólny powód do uśmiechu czyli VW cabrio.
Szczególnie urzekły mnie koła, moja mama mówi że są fiołkowe. Nie wiem kto wpadł na pomysł żeby je tak polakierować ale ja na jego miejscu bym się zastanowił czy warto było wydać 12.50 .- na sprey.
Na razie zamierzam połatać nim tak jak jest (koła do piaskowania) przez lato i zobaczę co się wysypie.
Mam tez do skompletowania parę dupereli i może mi w tym pomożecie.
Jak się uda przęśle wam fote (jakość kiepska bo z telefonu) to też się pośmiejecie.
Narazie
W poniedziałek kupiłem sobie ogólny powód do uśmiechu czyli VW cabrio.
Szczególnie urzekły mnie koła, moja mama mówi że są fiołkowe. Nie wiem kto wpadł na pomysł żeby je tak polakierować ale ja na jego miejscu bym się zastanowił czy warto było wydać 12.50 .- na sprey.
Na razie zamierzam połatać nim tak jak jest (koła do piaskowania) przez lato i zobaczę co się wysypie.
Mam tez do skompletowania parę dupereli i może mi w tym pomożecie.
Jak się uda przęśle wam fote (jakość kiepska bo z telefonu) to też się pośmiejecie.
Narazie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
MK1 Cabrio - love wehicle
T4 Westfalia - bang bus
MK3 TDI GTI - interceptor
MK3--> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1794344#1794344
T4 Westfalia - bang bus
MK3 TDI GTI - interceptor
MK3--> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1794344#1794344
Witamy kolege z MK1
Kirunki boczne masz tak nisko na błotniku ??
Zarzuć foty z wnętrza i więcej z zewnątrz w dziale "Zdjęcia naszych cabriówek" to zobaczymy jak reszta wygląda.
Fele jak zrobisz to bedzie fajne cabrio
Miłej zabawy z samochodzikiem.
To są alu więc ich czasem tylko nie piaskuj (to tak na marginesie)Ruter pisze:(koła do piaskowania)
Kirunki boczne masz tak nisko na błotniku ??
Zarzuć foty z wnętrza i więcej z zewnątrz w dziale "Zdjęcia naszych cabriówek" to zobaczymy jak reszta wygląda.
Fele jak zrobisz to bedzie fajne cabrio
Miłej zabawy z samochodzikiem.