SZUKASZ POMOCY TECHNICZNEJ do Cabrio ??? napisz to tu!!!
tam jest więcej tych kołków niż tylko 4sztuki.adolf 1 pisze:panowie,jak zdjac dolna czesc od dechy rozdzielczej? chodzi mi o taką całosciowa,nie jak w pirelli. są tam takie cztery kołki,z których wypycha sie srodki i wtedy wyjmuje. niby wtedy zrobiła sie luzniejsza ,ale jeszcze sie mocno trzyma. a niechciałbym jej uszkodzic. zdejmował ktos to kiedys?
Najlepiej latarka w rękę i szukać.Bo górna część trzyma, między dechą a belką jest szpara i tam są zatrzaski.
Do dechy w cabrio pasują tunele w których można montować 3 zegary inne to nie mam pojęcia. A Ty w swoim jaką masz ??.adolf 1 pisze:no kumam. musze to dokładnie obejzec. a powiedzcie mi,bo namierzyłem obudowy z 1 i 2 zegarami. czy bedzie mi to pasic do tej deski co jest w cabrio? czy trzeba wymieniac deche? i jak komus przyznac punkt,ze mi ktos pomógł?
A żeby można było przyznawać punkty to trzeba mieć swój post i wtedy dajesz komu chcesz.W tym np. może to robić MARKO84
nie zrozumielismy sie. chcem zamontowac zegary (liczniki) z najstarszych golfów. te z 70tych lat miały na jeden licznik na srodku lub na licznik i obrotomioez. okrągłe,głembokie za stozkową szybką. widac takie w temacie cabrio 3 miasto. chłopaczek mi podesłał do wglądu. i zatanawiam sie czy takie zegarki razem z obódową wejda mi w to samo miejsce w moją deche. czy musze zakładac takze starą deche.
- PeterCabrio
- Nowicjusz
- Kontakt:
słuchaj ja robiłęm. Pisze o modelu który nachodzi na tylną kanape.
Mam trzy rzepy na pałąku, przy fotelach przednich są dwie wstążki(z lewej i z prawej) za co łapiesz to musisz sobie wymyśleć ja łapie za obudowe pasów, i na koniec mam 5 zaczepów takich jak w kurtkach są. Zamocowane są tak że pięć "męskich" do oparcia i pięć "damskich" do windschota, Do tego potrzeba ci 3 pręty, materiał i dobry tapicer który bedzie wiedział o co chodzi.
Mam trzy rzepy na pałąku, przy fotelach przednich są dwie wstążki(z lewej i z prawej) za co łapiesz to musisz sobie wymyśleć ja łapie za obudowe pasów, i na koniec mam 5 zaczepów takich jak w kurtkach są. Zamocowane są tak że pięć "męskich" do oparcia i pięć "damskich" do windschota, Do tego potrzeba ci 3 pręty, materiał i dobry tapicer który bedzie wiedział o co chodzi.