SZUKASZ POMOCY TECHNICZNEJ do Cabrio ??? napisz to tu!!!
Sorka ale byłem cały tydzień w Zokopcu i dopiero wróciłęm. Zaraz Ci poszukam i podeśle jak znajde, bo nie chce mi się wszystkiego opisywać po kolei jak się robi. Mam gdzieś opisik taki co i jak trzeba robić.MARKO84 pisze:Witka
NOWY 13 oferowałeś mi pomoc z podświetleniem (zmiana koloru na niebieski - diody).
Masz coś co mogło by mi pomóc w tej wymianie?????
Pozdro @LL
odnośnie tych squrek od corado to tylna kanapa napewno nie pasuje widzialem kiedys jakieś przeróbki, dokładnie chodzi o siedzisko oparcie chyba wchodzi z z przodem to juz w ogole nie wiem ale widzialem na zywo golfa mk1 z siedzieniami od mk4 nie bylo to zbyt ładne w dodatku siedzenia byly lekko za szerokie najlepiej jechac i przypasic, fotel pasazera zdejmuje sie w mgnieniu oka jest na 2 śróby a tył to 4 o ile pamietam
cabrio fun
Co do foteli przednich to sprawdź rozstaw prowadnic. Jak mają 47,5cm to bedą dobre. Na bank od golfa MK2 przednie pasują.
Tył jest do przeróbki. Tak jak pisałem tylne oparcie trzeba przerobić i ja mam na fotkach jak to się dokładnie robi. Jak bedą pasowały przody i je kupisz to daj znać to Ci podeśle foty bo mam to gdzieś na płytach, a nie chce mi sie szukać za bardzo jak chcesz tylko zobaczyć, a wiesz że ich nie kupisz.
Ale jak coś służę pomocą
Tył jest do przeróbki. Tak jak pisałem tylne oparcie trzeba przerobić i ja mam na fotkach jak to się dokładnie robi. Jak bedą pasowały przody i je kupisz to daj znać to Ci podeśle foty bo mam to gdzieś na płytach, a nie chce mi sie szukać za bardzo jak chcesz tylko zobaczyć, a wiesz że ich nie kupisz.
Ale jak coś służę pomocą
problem z zachodzącą szyba na górna uszczelke rozwiazany!!! nie była to regulacja na podnosniku tylko odpadła uszczelka z pałąku i dach siadał za nisko....uzupelnienie uszczelki rozwiazało problem !!!!
...niewiem, nieznam się, nieumiem...wiekszość wychodzi z założenia że tak jest lepiej...iii mają racje !!!!