Przeczytaj co KROLIK, napisał wyżej nad Tobą.stach-mk1 pisze:jak by kto miał elektrykę do dachu na sprzedaż niech sie odezwie z góry dzieki
elektryczny daszek
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Ja osobiscie sam zrobilem taki mechanizm i nie jest to nic trudnego i moim zdaniem lepszy niz orginalny bo nie ma hydrauliki tylko z elektrycznym siłownikiem śrubowym... i montaż banalny tylko cena siłowników dosc spora za 2 cena to 400zl + sterownik + wysyłka = ok 500zl pozdrawiam!!
JADĄC Z PRĘDKOŚCIĄ 280KM/H...
TO CO JEST PRZED TOBĄ...
JEST JUŻ PRZESZŁOŚCIĄ...
TO CO JEST PRZED TOBĄ...
JEST JUŻ PRZESZŁOŚCIĄ...
obecnie nie mam szans na foto bo cabrio kumpla zostało sprzedane mam siłowniki do swojego dachu + wiązka ze sterownikiem tylko że nie mam czasu żeby to zmontować ale jak będę to robić to 100% wrzucę opis i foty z projektu...
JADĄC Z PRĘDKOŚCIĄ 280KM/H...
TO CO JEST PRZED TOBĄ...
JEST JUŻ PRZESZŁOŚCIĄ...
TO CO JEST PRZED TOBĄ...
JEST JUŻ PRZESZŁOŚCIĄ...
- LeadPCT-V.A.G
- Gadatliwa bestia
elektryczny daszek
panowie pilna sprawa , jutro mam spot a wymieniam siłowniki dachu w mk3 , kupiłem używki sprawne ale okazało się że inaczej się je mocuje , stare miałem mocowanie na końcu siłownika i na tym teleskopie a w nowym mam na początku i na teleskopie i brakuje mi tych uchwytów , potrzebuje jakieś foto jak to wygląda i gdzie dokładnie się mocuje
Mój paszczurek
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=479855
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=479855
-
- VW Klub Białystok
- Kontakt:
elektryczny daszek
dwa pytania:
1) ile czasu powinno trwa zamykanie elektrycznego dachu w mk3/mk4?
2) jak dolać płyn do hydrauliki dachu, i jaki?
1) ile czasu powinno trwa zamykanie elektrycznego dachu w mk3/mk4?
2) jak dolać płyn do hydrauliki dachu, i jaki?
elektryczny daszek
Parę dni już upłynęło ale cóż Ile trwa otwierania dachu nie wiem Nigdy nie mierzyłem czasu
Płyn wlewa się przez korek zaznaczony na foto Osobiście u siebie lałem Febi zielony do wspomagania kierownicy i nic złego się nie dzieje
Płyn wlewa się przez korek zaznaczony na foto Osobiście u siebie lałem Febi zielony do wspomagania kierownicy i nic złego się nie dzieje