Tu się witamy
Hej witajcie , nie zagladalem na forum chyba z rok czasu jaki super dzial , mam cabrioI z 1996 roku sporo zrobilem i sporo przedemna chetnie pokazalbym Wam zdjecie tylko nie wiem jak je wkleic , moze ktos mi podesle wskazówke na maila
dzieki udalo sie
dzieki udalo sie
Ostatnio zmieniony czw lut 02, 2006 00:25 przez valdix2, łącznie zmieniany 2 razy.
hej,dzieki Kolanek za wskazowke jak wrzucic zdjecia ,zaraz sproboje, co do cabrio to wkradl sie maly blad , oczywiscie nie 96 tylko 86 ,pozdrawiam:-)kolanek pisze:valdix2 wyslalem Ci wlasnie maila z info jak wrzucic fotki! co Ty masz za cabrio?? cabrio I z 96 roku?? wyjasnij gdzie zrobiles blad
pozdrawiam
hej!
witam wszystkich maniaków wiatru we włosach!
już będzię chyba z rok jak golfikiem przyjechalem z Monachium{pojechalem tam z tablicami, wsiadłem i 1100 km. non stop zimą i było ok!}, i tak sobie jest teraz w Bydgoszczy moje białe cabrio 1,6 gaznik + gaz, z 1984 roku. Niestety, chyba przyjdzie czas rozstac się z jego pierwszm jeszcze lakierem ponieważ coś się w końcu ode mnie należy. pójdą też szerokie zderzaki i progi{ choć długo nad tym myślalem czy coś w nim zmieniać}, lampy ciemne klary, może ringi, koła i chyba na ten rok wystarczy. Pózniej tapicerka i silnik.
Póżniej podrzucę zdjecia mojej serii.
pozdro!
witam wszystkich maniaków wiatru we włosach!
już będzię chyba z rok jak golfikiem przyjechalem z Monachium{pojechalem tam z tablicami, wsiadłem i 1100 km. non stop zimą i było ok!}, i tak sobie jest teraz w Bydgoszczy moje białe cabrio 1,6 gaznik + gaz, z 1984 roku. Niestety, chyba przyjdzie czas rozstac się z jego pierwszm jeszcze lakierem ponieważ coś się w końcu ode mnie należy. pójdą też szerokie zderzaki i progi{ choć długo nad tym myślalem czy coś w nim zmieniać}, lampy ciemne klary, może ringi, koła i chyba na ten rok wystarczy. Pózniej tapicerka i silnik.
Póżniej podrzucę zdjecia mojej serii.
pozdro!
To i ja sie przywitam, mojego golfa(1990) rok, wersja chwolera wie jaka;) silnik 1.8 +LPG kupilem w czerwcu 2004 w Bremie jak ten czas leci, jezdzilem nim glownie po Lodzi az do czasu przeprowadzki do Wielkiej Brytanii. teraz jezdze po Halifaxie i okolicach po lewej stronie oczywiscie, pozdrawiam
autko wyglada mniej wiecej tak, a wlasciwie wygladalo przed przymusowa zmiana grilla, teraz jest hella na podwojnej lampie takiej samej wielkosci, pozdrawiam
wiecej fotek mozna zobaczyc tutaj
autko wyglada mniej wiecej tak, a wlasciwie wygladalo przed przymusowa zmiana grilla, teraz jest hella na podwojnej lampie takiej samej wielkosci, pozdrawiam
wiecej fotek mozna zobaczyc tutaj
po lewej stronie z kierownica po lewej:)
witam kolegów! od 3 tygodni jestem posiadaczem mk1 cabrio,1983,1.6 . taki dosyc dosyc,ale powoli bede go uszlachetniał. fotek jeszcze nie posiadam,ale podzuce jak bedzie cieplej i załoze mu letnie walce 15. ciesze sie,ze trafiłem tu do WAS i mysle,ze wspólnymi siłami zwojujemy swiat. pozdrawiam wszystkich cabrio-maniaków. adolf,frombork.