Ilu nas jest ? I kto ma jaki model ??
- vwmarcin86
- Nowicjusz
- Kontakt:
- vwmarcin86
- Nowicjusz
- Kontakt:
...chyba Ty powienieś wyluzować vwmarcin86 !!!Kolanek Ci mówi żebyś wiedział a Ty się napinasz.Chyba lepiej żeby Ciebie poprawił niż będzie powtarzał błędy?Każdy z nas się uczy poto też jest to forum. Gdybyśmy wszystko wiedzieli to forum by nie miało racji istnienia.Wyluzuj i lepiej pokaż zdjęcia Twojego spotline-ika bo jestem ciekaw jak wygląda(sam też mam sportline).
- kolanek
- Ma gadane
- Kontakt:
spoko, dla Ciebie to błachostka, dla mnie nie. to tak jak bys napisal ze jezdzisz Wolskvagenem a nie Volkswagenem.vwmarcin86 pisze:ludzie wyluzujcie troche, lub zapiszcie sie na jakas terapie moze tam wam pomoga, a nie czepiacie sie o byle blochostke
Karmann to jest nazwa ktora wskazuje chociazby na to czy w ogole wiesz czym sie poruszasz na codzien. I dla wielu tutaj ma to znaczenie czy wiesz cos na temat golfa cabrio i chcesz to auto poznawac czy tylko nabijac posty i nic nie wnosic do istnienia forum. Bo jak bedziesz chcial jakies info na temat Carmana poszukac to znajdziesz jedynie informacje na temat sieci punktow kosmetyki samochodowej w polsce, ktora i tak chyba juz zmienila nazwe.
Taka jest moja opinia na ten temat.
Wiec jezeli Cie urazilem tym ze Cie poprawilem to najmocniej przepraszam. Nie mialem zamiaru nikomu krzywdy zrobic.
pozdrawiam i bez napinki
P.S dzieki chlopaki za wsparcie
-
- Nowicjusz