Moje auto :)
Mam pytanko. U mnie przy regulacji nawiewu ( jego prędkości ) na 1 wogóle nie kręci sie wentylator na 2 delikatnie a na 3 warczy. Wyczytałem gdzieś na forum ze trzeba przesamrować wentylator przy nagrzewnicy. A przy okazji cięgno regulacji ciepło-zimno nie działa ( leci tylko ciepłe jak bym nie nastawił). Zdemontowałem radio i na panelu wszystko działą linki sie ruszają więc na nagrzewnicy jest problem. I teraz sedno gdzie znajduje sie u nas w samochodach nagrzewnica, bo po prawej stronie deski chyba nie bo ostatnio rozebrałem i nie było.
U mnie wentylator też nie działał na 1, była poprostu jedna wsuwka wysunięta z kostki (tam na konsoli pzy przełączniku 1-2-3)». A jeśli chodzi o zamykanie ciepło-zimno to pod maską silnika jest zawór, który otwiera i zamyka przepływ cieczy chłodzącej, więc on może być uszkodzony, albo linka może być urwana przy tym zaworze, a przy konsoli może być wszystko ok. Zawór ten znajdziesz po przewodach idących od silnika do nagrzewnicy (dwa cienki przewody wchodzące do kabiny pojazdu). Jeśli dobrze poszukasz to znajdziesz. PozdraVWiam.
Niestety z przyczyn mocno ode mnie niezależnych musze sprzedać mojego golfa. Dobrze, że chociaż udało mi sie troszke bez dachu pojeździć bo było ciepło. Ogłosznie http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2432644 w dziale sprzedam już jest.
no to tyle dobrze ze w dobre rece i ze u nas zawita, bo ty nie jakoś zerową aktywność wykazywałes - a szkodaJaku pisze:Więc pojechał niestety. Taki los . Nowy właściciel spoko gość i fanatyk więc autko bedzie w dobrych rękach ;]. Podobno juz garaz czeka zeby nie mokło. Ma sie zalogowac na mk1cabrio.pl wiec pewnie beda zdjatka juz na nowych blachach. POZDR
prawie twoje auto kupil nasz kolega wiec bylo by napewno w idealnych rekach
[b]ZAPRASZAMY NA -> [/b] www.08PSS.pl
Wyjazdy integracyjne dla firm WWW.ENJOYIT.PL
Wyjazdy integracyjne dla firm WWW.ENJOYIT.PL