Pytania i odpowiedzi
-
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
cze koledzy potrebuje pomocy nigdzie niemogłem dostać orginalengo tunela z panelem elektrycznych szyb postanowiłem zrobić to na własną rękę pokleiłem to że sie przyma jakoś tak ale teras pastanowiłem zrobić żeby to miało ręce i nogi chce go pokleić i poszpachlować czym jakieś propozycje ??
LEŚNY PRZYTULAS
- grzyb_ek88
- Mały gagatek
- Kontakt:
- Młoda
- KS KathStyle
- Auto: Czarna Wdowa <3
Zapewne nie chodzi o model w skali tylko o samochód normalny na dole masz szukajke i znajdziesz wszystko co cie interesujegrzyb_ek88 pisze:Witam moje pytanie czy do golfa II 1,8gt czy sa duze komplikazcje przy dostawieniu do niego wspomagania?
Squad Nocne Mary Enigmatycznie... "(...) Jeśli niebo - to siódme, jeśli piekło -to samo dno. Żadnych półśrodków(...)"
- barteKKK03
- V.I.P.
Witam, mam pytanko
Dużo tutaj nie goszcze, za co przepraszam, ale nie mam aż tyle czasu by przesiadywac na każdych z for.
Mój problem dotyczy modeli Golfa
Niedługo zbliża się gwiazdka, więc stwierdziliśmy z kumplem, że moglibyśmy zrobić we dwójke maly, dodatkowy prezent dla naszej Pani Wychowawczyni Ona jeździ mk2, dośc specyficznym, ale świetnie zadbanym (627 tys na budziku)
Pistacjowy lakier, wąski zderzak, 3d, cztery oka z przodu z grilem z czerwonym obramowaniem, z tyłu czarne Helle i stalka 13"... Nasz plan to stworzenie modelu jej Golfa. Problem nie jest, bo jest bardzo zbliżony do GTI na wąskim zderzku. Następnie wystarczy go tylko rozebrac, przemalowac, detale pouzupełniać i wstążeczką zawiązać. Tylko teraz mam pytanie.
Są jakieś ciekawe modele warte uwagi? Bo my znaleźliśmy jedynie coś za około 100zł, a robienie prezentu za ponad 50zł na łebka troche nam się nie usmiecha Nie chcemy robić z klasą, bo chcemy być chociaż pod jednym względem wyjątkowi (nie uczymy się ).
Liczę na waszą pomoc
Pozdr.
Dużo tutaj nie goszcze, za co przepraszam, ale nie mam aż tyle czasu by przesiadywac na każdych z for.
Mój problem dotyczy modeli Golfa
Niedługo zbliża się gwiazdka, więc stwierdziliśmy z kumplem, że moglibyśmy zrobić we dwójke maly, dodatkowy prezent dla naszej Pani Wychowawczyni Ona jeździ mk2, dośc specyficznym, ale świetnie zadbanym (627 tys na budziku)
Pistacjowy lakier, wąski zderzak, 3d, cztery oka z przodu z grilem z czerwonym obramowaniem, z tyłu czarne Helle i stalka 13"... Nasz plan to stworzenie modelu jej Golfa. Problem nie jest, bo jest bardzo zbliżony do GTI na wąskim zderzku. Następnie wystarczy go tylko rozebrac, przemalowac, detale pouzupełniać i wstążeczką zawiązać. Tylko teraz mam pytanie.
Są jakieś ciekawe modele warte uwagi? Bo my znaleźliśmy jedynie coś za około 100zł, a robienie prezentu za ponad 50zł na łebka troche nam się nie usmiecha Nie chcemy robić z klasą, bo chcemy być chociaż pod jednym względem wyjątkowi (nie uczymy się ).
Liczę na waszą pomoc
Pozdr.
To nie ufo, to nie ufo, nie pojazdy księżycowe...
Takie najbardziej podobne sa tu:thalia007 pisze:Wie ktoś gdzie można kupić takie felgi?
http://www.allegro.pl/item593479070_vol ... welly.html
vagmalopolska.pl
- jedras0102
- Mały gagatek
-
- Nowicjusz
Re: Pytania i odpowiedzi
witam mam pytanie jak zamontowac nawigacje do golfa 4 i czy wogule sie to da zrobic jak mam tylko sam klimatronik orginalnieRMK pisze:Pytania i odpowiedzi odnosnie problemow z modelami typu jak coś zrobić ..
postek