VW Golf mk2...cultstyle...
VW Golf mk2...cultstyle...
A więc mój pierwszy plastikowy model skończony. Jest to Volkswagen Golf mk2 GTI Fujimi. Jednak przrobiłem go na raczej oldschoolowy stajl.
Zmiany:
*Usunięcie z tylnej klapy: miejsca na wycieraczke oraz zamka, który był na listwie nad rejestracją.
*Cultowe zderzaki w czarnym macie i z chromowaną listwą.
*Deska w kolorze brązowym jak i całe wnętrze.
*Obniżone zawieszenie
*Tłumik z dwururki przerobiony na jedną "polerowaną" końcóweczkę, podniesioną lekko do góry.
*Dorobione boczki: kieszenie, uchwyty, klamki.
*Automatyczna skrzynia biegów.
*Dorobienie kieszonek w siedzeniach
*Wysięgniki w zagłówkach.
*Felgi BBS RS na naciągniętych oponach o niskim profilu.
*Środek małych przednich lamp z przodu pomalowany na pomarańczowo(jeden klosz jest dorabiany jak i kierunkowskaz).
-Tylne lampy w seryjnych kolorach(wygląda jak wygląda, bo jedna się połamała i pokruszyła).
Ogólnie z modelu troche jestem zadowolony, a troche nie, ponieważ jest kilka nieczysto wykonanych elementów, między innymi od kleju, który też był przed "ewolucją" tego egzemplarza. Niestety nie ma bagażnika dachowego, ale kiedyś pewnie będzie. Miał być jeszcze dodatkowy reflektor, taki oldschoolowy i antenka. Ale mam nadzieje, ze to kiedyś dokończe. Teraz najgorsze Zdjęcia:
Zmiany:
*Usunięcie z tylnej klapy: miejsca na wycieraczke oraz zamka, który był na listwie nad rejestracją.
*Cultowe zderzaki w czarnym macie i z chromowaną listwą.
*Deska w kolorze brązowym jak i całe wnętrze.
*Obniżone zawieszenie
*Tłumik z dwururki przerobiony na jedną "polerowaną" końcóweczkę, podniesioną lekko do góry.
*Dorobione boczki: kieszenie, uchwyty, klamki.
*Automatyczna skrzynia biegów.
*Dorobienie kieszonek w siedzeniach
*Wysięgniki w zagłówkach.
*Felgi BBS RS na naciągniętych oponach o niskim profilu.
*Środek małych przednich lamp z przodu pomalowany na pomarańczowo(jeden klosz jest dorabiany jak i kierunkowskaz).
-Tylne lampy w seryjnych kolorach(wygląda jak wygląda, bo jedna się połamała i pokruszyła).
Ogólnie z modelu troche jestem zadowolony, a troche nie, ponieważ jest kilka nieczysto wykonanych elementów, między innymi od kleju, który też był przed "ewolucją" tego egzemplarza. Niestety nie ma bagażnika dachowego, ale kiedyś pewnie będzie. Miał być jeszcze dodatkowy reflektor, taki oldschoolowy i antenka. Ale mam nadzieje, ze to kiedyś dokończe. Teraz najgorsze Zdjęcia:
Ostatnio zmieniony pt wrz 28, 2007 23:31 przez Okti..., łącznie zmieniany 1 raz.
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
tylko do urzedu po blachy i w drogę b ładny model
Ostatnio zmieniony wt lis 13, 2007 03:30 przez grandi, łącznie zmieniany 1 raz.
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
- kaczor4011
- Forumowy spamer :)
- Interceptor
- Mały gagatek
- Damiano GTi
- GOLF MK2 lover
- Kontakt:
Okti..., powiedz mi jak obnizyc zawieszenie ?
Moja GOLFINA : viewtopic.php?f=87&t=527245" onclick="window.open(this.href);return false;
SPRZEDAM ! viewtopic.php?f=119&t=554274" onclick="window.open(this.href);return false;
KUPIĘ GOLFA MK1 firmy WADER !!!