[mk3]ciemny granat+czrne stal. felgi=?????
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- barteKKK03
- V.I.P.
ty lepiej powiedz czego ty nie miales??? co czytam jakies twoje wypowiedzi to nie moge opanowac smiechu!!!!Daj juz sobie spokoj i nie pomagaj nikomu, bo tylko robisz z siebie ...... Taka moja rada...Westwood pisze:Maluj fele. Jak miałek kiedyś Mk3 na czarnych stalkach (chyba nawet fabrycznych) i było ładnie
Pozdrawiam
Pozdroo
Nord-vag.pl
Takiego golfa jak ty masz, to ja bym napewno nie chciał sku..... i nikt się ciebie o zdanie nie pytał, bo nie masz stylu i nie tylko styuty lepiej powiedz czego ty nie miales??? co czytam jakies twoje wypowiedzi to nie moge opanowac smiechu!!!!Daj juz sobie spokoj i nie pomagaj nikomu, bo tylko robisz z siebie ...... Taka moja rada
Myślisz że jak pomogłeś kilka razy i masz śmiesznego golfa na poobcinanych sprężynasz, to wszystko wiesz? Tak tylko ci się wydaje. Ja od dziecka zajmuje się Golfami i innymi sztruclami (mowa o Oplach i innych markach). Mój wójek ma warsztat, kózyn, a teraz ja mam swój od 19roku życia i przerabiałem praktycznie wszystko w VW (chodzi o tuning optyczny)Ja nie mam stylu ale dobrze ze ty masz (Wiejski rulez)
Pozdro 600
Gadzety w tym smiesznym golfie sa wiecej warte niz twoj caly golf !!! Szczerze chwalanie sie ze przerabiales vw od 19 roku zycia wcale nie jest jakims sukcesem patrzac na wyglad twojego auta!!!! Tyle na ten temat poprostu szkoda slow!!!Westwood pisze:masz śmiesznego golfa na poobcinanych sprężynasz, to wszystko wiesz?
Nord-vag.pl