Zderzak R32 do... axr...variant...?

Modyfikacje wizualne, lampy, wnętrze, spoilery...

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP

Skrzak
Forum Master
Forum Master
Auto: Bora kombi Highline
Silnik: ARL

Post autor: Skrzak » pt lip 10, 2015 21:19

Tak się zastanawiam, bo po woli modzę w moim mk4 variancie z mocą, tzn juz turbo zmienione na arl, będzie program ale też najprawdopodobniej wleci FMIC. Widziałem w necie varianty ze zdesiem R32 i nawet z jakimś tylnym ale to pewnie nie ori. Co o tym sądzicie? Inna kwestia to czy rzeczywiście pod FMIC ładować się w zdeś R32 i czy FMIC od TDI wpasuje sie plug&play w ten zderzak? Bo nie wiem czy od benzyny BFH intercooler ma podobny kształt jak standard z ARL czy customowe FMIC do TDI.

srubox
Ma gadane
Ma gadane

Post autor: srubox » sob lip 11, 2015 21:47

Jak chcesz zamontować fMIC bo planujesz grubsze mody to zamontuj na zwykły zderzak bo wiekszość mkiv tak jeździ a jak chcesz mieć i wygląd i moc i masz kase na zderzak r32 to zmień i zderzak.

Skrzak
Forum Master
Forum Master
Auto: Bora kombi Highline
Silnik: ARL

Post autor: Skrzak » pn lip 13, 2015 10:22

Może śmieszne pytanie ale w sumie to nie wiem jak to jest. Czy dokładki tylnego zderzaka mk4 hb pasują do mk4 kombi, czy są jednak mniejsze?

Awatar użytkownika
Qto
_
_
Auto: MK 4
Silnik: ASZ
Kontakt:

Post autor: Qto » wt lip 14, 2015 11:04

Skrzak, spójrz na zdjęcia zderzaka od varianta i od hb...wszystko się wyjaśni bo nie sposób nie zauważyć różnicy

ODPOWIEDZ

Wróć do „Style”