Lampy Przód Depo
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- oskarus5552
- Nowicjusz
Lampy Przód Depo
Witam. Niedawno zakupiłem Golfa 4 który posiada z przodu lampy depo black z ringami. Mój problem polega na tym że bardzo ale to bardzo słabo świecą. Postanowiłem wymienić żarówki na philips +60 tylko nie jestem pewien czy w tych wynalazkach są H7. i Drugie pytanie. Jeden z ringów mi nie świeci. Idzie temu zaradzić? Zauważyłem ze do jednej wtyczki wychodzącej z lampy nie ma nic podłączone, być może to jest powód. Posiada ktoś z Was instrukcje jak te lampy powinny być prawidłowo podłączone? Z góry dziękuje za pomoc 

- QQxQ
- V.A.G Podlasie
- Auto: Golf MK4
- Silnik: BUB
Lampy Przód Depo
Powinny tam być H7.Chyba że są jakieś przetwornice to ktoś Hida wpakował.Ale to chyba nie problem sprawdzić.
Ringi wywal/odłącz to nie BMW.
A że słabo świeci może wypalone odbłyśniki, Szkło wypiaskowane?, Soczewka brudna?
Możliwe że wymiana żarówek nic nie da. Kiedyś też się bawiłem w te Philipsy strata kasy padają szybko
...
Ringi wywal/odłącz to nie BMW.
A że słabo świeci może wypalone odbłyśniki, Szkło wypiaskowane?, Soczewka brudna?
Możliwe że wymiana żarówek nic nie da. Kiedyś też się bawiłem w te Philipsy strata kasy padają szybko

- oskarus5552
- Nowicjusz
Lampy Przód Depo
No mnie tez te ringi nie przekonują ale one są zamiast postojówek :/ Nie ma osobnych zarówek :/ A jaką żarówkę H7 polecasz? Czyli jednak czeka mnie rozklejanie lamp i czyszczenie :/