Ramki pod rejertrację
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- danielson10
- Użytkownik
Ramki pod rejertrację
Mam prośbę o polecenie jakichś ramek pod rejestrację z możliwością swojego nadruku, lecz chodzi mi głownie o takie oporawi ktore beda sztywne! poniewaz ostatnio kupiłem takie ramki lecz ze skrzynia w bagażniku z tym cholernym plastikiem sobie poradzić nie mogę bo gnie się na prawo i lewo, stuka i zgrzyta o blachę bagażnika, denerwuje ,mnie to co nie miara.
Dlatego pytanko do Was:
- polećcie mi jakieś w miarę sztywne ramki pod tablice
- jakie polecicie sposoby by zapobiec tłuczeniu, zgrzytaniu ramki tablicy o blachę klapy bagaznika przy trzęsieniach spowodowanych niskimi tonami dochodzącymi z ... ?
Dlatego pytanko do Was:
- polećcie mi jakieś w miarę sztywne ramki pod tablice
- jakie polecicie sposoby by zapobiec tłuczeniu, zgrzytaniu ramki tablicy o blachę klapy bagaznika przy trzęsieniach spowodowanych niskimi tonami dochodzącymi z ... ?
ramki pod rejertrację
Jak brumisz basem i wyrywasz blachary na umcy umcyk to ci zawsze będzie coś pierdziało.
99% ramek to to samo. Chromy odpadają, ramki są elastyczne a nadruk...po co ? ;P
Jak ci ramka bije o blachę, podklej ją pianką lub czarną uszczelką i po sprawie.
Ramki pod rejertrację
Możesz całą blachę przykleić na taśmie piankowej - wtedy nie potrzeba Ci ramki.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Ramki pod rejertrację
Po założeniu tuby też miałem taki problem.Teraz mam podłożone 2 gumowe paski pod ramkę, ramka na 2 wkrętach, z czego przechodzą one przez tablicę i ramkę. Jakoś tak z przyzwyczajania i przezorności zawsze muszę mieć przykręconą tablice
- danielson10
- Użytkownik
Ramki pod rejertrację
dzieki, w takim razie spróbuje na razie w wolnym czasie zamontować ramki na taśmie piankowej i użyje zamiast zwykłych śrubek śruby z nakrętkami zaciskowymi
Ramki pod rejertrację
Zrób może coś takiego
http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... ht=tablice" onclick="window.open(this.href);return false;
Czyli podklej tablice na taśmę dwustronną
http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... ht=tablice" onclick="window.open(this.href);return false;
Czyli podklej tablice na taśmę dwustronną
Mój Variant Yachting viewtopic.php?f=88&t=375516" onclick="window.open(this.href);return false;
Ramki pod rejertrację
Tylko nie zapomnij po podklejeniu dobrze wszystkiego skręcić - widziałem już zawodowców którzy kleili tablice na taśmę a potem je gubili.