Witam

Jestem posiadaczem Golfika mk3 ciemnozielony metalic i chciałbym wymienić w nim lampy tylne bo uległa uszkodzeniu jedna lampa. Jakie polecilibyście do zakupu? Odpadają HMB bo ciężko je dostać. Lexusy... hmmm może mają jakiś tam wygląd ale z tego co poczytałem to wiocha. Chciałbym żeby mój golfik wyróżniał się od seryjnych ale nie wyglądał jak jeżdżąca choinka "wiejskiego tuningu"

Bardzo mile widziane byłyby zdjęcia jak wyglądają dane lampy. Obecnie stacjonuje w Warszawa Białołęka także jakby ktoś mógł (i miał ochotę) jeszcze na żywo zaprezentować swoja modyfikacje to byłbym wdzięczny

Jeżeli chodzi o dalszą modyfikacje to lampki obrysowe. Obecnie mam seryjne pomarańczowe. Widziałem na allegro białe z pomarańczową żaróweczka. Co o tym sadzicie czy proponujecie coś innego czy zostawić obecne? Następne są reflektory przednie. Zastanawiam się nad zrobieniem smoke. Lepiej to wygląda od oryginalnych lamp bo kupno nowych typu ring odpada raczej - cena zniechęca. Chyba że ktoś ma inny pomysł na ładny i elegancki wygląd. I teraz żaróweczki h4 jakiej firmy polecacie? Chciałbym uzyskać czyste białe światło. No i na końcu kierunkowskazy przednie. Widziałem kilka opcji z halogenami od razu. Polecacie takie rozwiązanie? Oczywiście kierunkowskazy białe z pomarańczowymi żaróweczkami. Przepraszam jeśli użyłem słownictwa niejasnego ale nie jestem profesjonalistą w tej dziedzinie

Wszelkie sugestie, linki i zdjecia mile widziane i z góry dzięki za pomoc.