Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Cześć kierownica jest od golfa , ale jak widać na zdjęciach tulejka która wchodzi na kolumnę kierownicy jest dużo głębiej niż w zwykłej i nie da się przykręcić śruby.Yaro1981 pisze:psilos1, hmm dziwne ze ci to nie pasuje przeciez to chyba jest Ori kierownica ?
tobi19761, a jak nabe chcesz przykrecic do Ori kierownicy ???
Tak ma wieloklin wchodzi jakieś pół centymetra,potem kierownica dotyka do plastików obudowy stacyjki.Yaro1981 pisze:czyli na wieloklin pasuje ? z tego co wyczytalem to byly dwa rodzaje kierownicy moze masz ten stary typ byly podobno produkowane do 98roku
Usunięcie rantu nie wchodzi w grę -myślałem raczej o przedłużce kolumny kierowniczej (jeżeli coś takiego istnieje).Yaro1981 pisze:jak narazie u mnie pomysłow brak , no chyba ze sie pozbedziesz tego plastikowego rantu w kierownicy ktory przeszkadza w zalozeniu
Dzięki za pomoc !-Kierownicę odesłałem do sprzedawcy (szkoda, pasowała kolorystycznie idealnie do mojego golfika -mam też szaro -czarne wnętrze )ale co zrobić nie pasuje ,a 'druciarstwo' w swoim samochodzie nie wchodzi w grę .Dzięki!!!Yaro1981 pisze:watpie bys znalazl przedłużke jedynie naba ale tego do ori kierownicy nie przykrecisz , lepiej poszukaj innej kierownicy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości