Pozdro,
DD
[EDIT]
Cholera, pomyliłem działy... :/ Mogę prosić moda o przeniesienie do działu z poszukiwaniem zdjęć?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Kod: Zaznacz cały
http://img842.imageshack.us/img842/5241/359vwgolfiv.jpg
po pierwsze fuj, po drugie będzie jak połowa pojazdów z forumhe4vy pisze: listwy w kolor nadwozia, grill czerwony bez znaczka
plastik. Zawsze będą odpryski po uderzeniu ...to chyba z gumy jest.
to co? kiedyś to było ładne, a teraz jest fe? a jak moda wróci, to będziesz zdzierał farbehe4vy pisze:Czarne matowe listwy to szalone lata 80 i 90
ahaha rozbawiłeś mniea jak moda wróci, to będziesz zdzierał farbę?
Serio? Jakoś mi się nigdy nie widział taki ekstremalny tunning. Zawsze kręciły mnie skromne modyfikacje, jakaś felga, czarne szyby, mała dokładka.he4vy pisze: 1.(jak dla mnie to jest idealni zrobiony 5cio drzwiowy golf,mógłby być tylko bez tych okularów na lampach)
Dobrze to ująłeś 'ekstremalny" co do jakości. To na pewno kiepskie jest - laminat.. ale wygląda świetnie nie licząc tych naklejek na drzwiach i okularów na lampach. Kompozycja kolorów jest idealna. Nie za dużo chromu i nie za dużo czerni, wszystko z głową zrobione i raczej o to chodzi, żeby nie przesadzić z tą czernią.Serio? Jakoś mi się nigdy nie widział taki ekstremalny tunning.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości