Powoli zaczynam dłubac nowy projekt ...
Napewno druga soczewka bedzie na "ozdobe" nie bedzie spełnianiała fukncji świecenia
Soczewki Chwilowo na D1S ale sie nie chca zmiescic.

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
TO z nudów . Bezrobotyny z studentKamel pisze:kris-krzysztof Ty to chyba kiepsko się czujesz jak nie modzisz tych lamp
DziekiKamel pisze:Powodzenia w przeróbce![]()
Tak zrobie. Bo innego wyjścia nie ma . No chyba że dam taki same soczewki jak są od halogenów ale proporcja wiekosci nie pasuje miKamel pisze:Jeśli druga soczewka ma jedynie wyglądać to wywal z niej bebechy z tyłu i będzie krótsza
Musiałaby byc staszna rzeźba ale do zrobieniaKamel pisze:Choć przyznam, że ciekawie byłoby mieć mijania na zewnętrznych soczewkach, a drogowe na czterech soczewkach
Może ringi CCLFShmatan pisze:gdzie pozycja wyląduje?
Najlepszy sposób . Meczyłem sie kiedys 2godzniny z rozklejeniem az wkońcu pekło szkło wiec teraz metoda młotka jak najbardziej wskazanahe4vy pisze:omg! a dlaczego tak drastycznie do tych lamp ;x ??
O to tokris-krzysztof pisze:Musiałaby byc staszna rzeźba ale do zrobienia
byłbym wdzieczny jakbys wrzucił fotki może to mnie "natchnie" a sprzedałem ze wzgledu na nowy projekt .aadasiek pisze:kurcze normalnie jestem ciekawy jak diabli jak to wyjdzie![]()
i jeszcze w czarnym kolorze
![]()
jak chcesz to mam rozebrane lampy SONAR z soczewką mijania i z halogenem mogę zmierzyć długość lub zrobić kilka zdjęć
ps. co zrobiłeś z ostatnim projektem bi-xenon![]()
Nie chce miec tak jak u Ciebie. Tak samo jak org xenon mi sie nie podobaaadasiek pisze:rozumiem ze nie chcesz miec takiej dysproporcji w rozmiarze soczewek jak u mnie?
Pisałem już nie che miec strasznej rzeźby w lampach. A już robiłem toche tych lamp wiec wiem co mowie im mniej "otwartej" przestrzeni tym lepiej a ciezko jest zamknac od tyłu lampeluki07 pisze:sproboj zapakowac dwie soczewki bixenonowe tego samego rozmiaru
Ale nie bedą ładnie wygladac mam takie same maskownice wiec zmodyfikujeluki07 pisze:maskownice idzie dorobic,
i dodatkowe przetwornice i palniki czyli same przetwornice i palniki minimum 1000złluki07 pisze:dlugie x 4 to kwestia podpiecia soczewek
dzieki władnie ale takich soczewek ciezko kupicaadasiek pisze:kolego zrobiłem szybkie dwie fotki jak będziesz potrzebował więcej to daj znać
- mniejsza (halogen) długość około 8cm
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 7 gości