Kierownica Raid
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
-
- Nowicjusz
Kierownica Raid
Witam serdecznie!
Posiadam kierownice Raid, z nabą o numerze M147 podobno pasująca do jakiegoś VW, ale nie wiem niestety do jakiego. Jeśli ktoś wie to niech napisze, i jeśli ktoś może wstawić dokładne zdjęcie naby, z tyłu tzn. od strony deski to byłbym wdzięczny, ponieważ nie wiem czy jest ona kompletna.
Pozdrawiam, i czekam na odpowiedzi!
Posiadam kierownice Raid, z nabą o numerze M147 podobno pasująca do jakiegoś VW, ale nie wiem niestety do jakiego. Jeśli ktoś wie to niech napisze, i jeśli ktoś może wstawić dokładne zdjęcie naby, z tyłu tzn. od strony deski to byłbym wdzięczny, ponieważ nie wiem czy jest ona kompletna.
Pozdrawiam, i czekam na odpowiedzi!
-
- Nowicjusz
Dziękuje za odpowiedź. A mam jeszcze jedno pytanie: W mojej nabie nie ma z tyłu takiego krążka w kolorze mosiądzu, a widziałem że w wszystkich innych jest, myślę że może być od klaksonu, ponieważ też go niema, ale nie jestem pewien. Jeśli ktoś może napisać do czego to służy będę wdzięczny. Jeśli będzie potrzeba to mogę się wstawić foto tej naby.
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz